Villkor för Messenger bot

Du äger din bot

Du äger din bot hela tiden och även efter uppsagt abonnemang hos formfranska. Det är därför det är viktigt att du har ett eget konto hos ManyChat som är plattformen där din bot "bor". ManyChat kan jämföras med ett webbhotell för webbplats.

Kostnaden är låg och baseras på antal aktiva "subscribers" du har i din bot. Se detaljer hos ManyChat. För avancerade funktioner (som vi använder i din bot)  behver du ha ett PRO-konto som i dagsläget kostar $10/mån för 500 "subscribers". Om du i framtiden beslutar att inte använda avancerade funktioner kan du alltid nedgradera till ManyChat's gratis-alternativ, FREE.

 Abonnemang

Så länge du har ett abonnemang får du alla delar som ingår (se respektive produktsida vad som ingår i din plan).

Kostnader för andra plattformar som din bot är integrerad med ingår i ditt abonnemang hos formfranska.

Ditt abonnemang hos formfranska kan sägas upp närsomhelst.

Kampanjer

I de fall du väljer att vi ska göra kampanjer i Facebook (eller annan sorts kampanj där det är fråga om "ad spend") så betalar du sjäva annonseringskostnaden själv. För övriga typer av kampanjer avtalas i abonnemanget för din bot (måndadsavgiften).


Vad tycker kunderna om formfranska?

Psykolog Erling Hansen AB, logotyp

  Anna och Formfranska har varit en ovärdelig hjälp för mig att ta fram både logotyp och hemsida som uttrycker mitt företags identitet på ett sätt jag är mycket nöjd med. Mina idéer från början var bitvis oklara, och där har Anna varit en aktiv samarbetspartner som givit mig vägledning som hjälpt mig som kund att utveckla mina idéer till en slutprodukt som verkligen funkar – innehållsmässigt, tekniskt och grafiskt. Kontakten med Anna är alltid bekymmersfri och sympatisk. Jag ger Anna och Formfranska mina allra varmaste rekommendationer! 

Erling Hansen, Psykolog Erling Hansen AB

Support

Här får du hjälp med din Joomla webbplats eller andra mindre uppdrag till rabatterat pris! Supportkort är det mest prisvärda alternativet om du behöver hjälp 5 h eller mer per år.

Supporkort!

formfranska AB: Hemsidor, Grafisk formgivning

formfranska AB, Århusgatan 235, 164 45 Kista
+46 708 168855   Maila!

Innehar F-skatt.
Ledamot i Joomlaföreningen Sverige

Copyright © 2007 - . All rights reserved unless otherwise stated.

We use cookies to give you the best online experience. By using our website you agree to our use of cookies in accordance with our Privacy policy.