Villkor för Messenger bot

Du äger din bot

Du äger din bot hela tiden och även efter uppsagt abonnemang hos formfranska. Det är därför det är viktigt att du har ett eget konto hos ManyChat som är plattformen där din bot "bor". ManyChat kan jämföras med ett webbhotell för webbplats.

Kostnaden är låg och baseras på antal aktiva "subscribers" du har i din bot. Se detaljer hos ManyChat. För avancerade funktioner (som vi använder i din bot)  behver du ha ett PRO-konto som i dagsläget kostar $10/mån för 500 "subscribers". Om du i framtiden beslutar att inte använda avancerade funktioner kan du alltid nedgradera till ManyChat's gratis-alternativ, FREE.

 Abonnemang

Så länge du har ett abonnemang får du alla delar som ingår (se respektive produktsida vad som ingår i din plan).

Kostnader för andra plattformar som din bot är integrerad med ingår i ditt abonnemang hos formfranska.

Ditt abonnemang hos formfranska kan sägas upp närsomhelst.

Kampanjer

I de fall du väljer att vi ska göra kampanjer i Facebook (eller annan sorts kampanj där det är fråga om "ad spend") så betalar du sjäva annonseringskostnaden själv. För övriga typer av kampanjer avtalas i abonnemanget för din bot (måndadsavgiften).


Vad tycker kunderna om formfranska?

Wise Woman logotyp och grafisk profil

  Anna har gjort logga och grafisk profil till mitt projekt Wise Woman. Hon har varit så professionell att ha att göra med. Tydlig och rak i sin kommunikation och ändå flexibel och tillmötesgående. Jag kan verkligen rekommendera henne! 

Jessica Odén Strand, AB Nykon-Nyberg Konsult

Support

Här får du hjälp med din Joomla webbplats eller andra mindre uppdrag till rabatterat pris! Supportkort är det mest prisvärda alternativet om du behöver hjälp 5 h eller mer per år.

Supporkort!

formfranska: Hemsidor, Grafisk formgivning

formfranska, Århusgatan 235, 164 45 Kista
+46 708 168855   Maila!

Innehar F-skatt.
Ledamot i Joomlaföreningen Sverige

Copyright © 2007 - 2019 . All rights reserved unless otherwise stated.

We use cookies to give you the best online experience. By using our website you agree to our use of cookies in accordance with our Privacy policy.