Riktpriser exklusive moms.

10-25 000 kr

Enbart logotyp. Leverans av filer för alla ändamål.

25 000 kr +

Logotyp och grafisk profil (typsnitt, färgpalett och eventuellt fler grafiska element) samt Style guide

Vad kostar en logotyp?

När det gäller logotyp och eventuellt tillhörande grafisk profil kan kan insats och ambitionsnivå variera enormt.

Därför behöver man på förhand bestämma sig för vilken budget man har för ändamålet och rikta in sig på motsvarande ambitionsnivå.

Rent konkret så kan arbetet med logotyp och grafisk profil ta månader och den grafiska manualen kan vara mer än 50 sidor lång... En logo kan bestå av endast företagsnamnet (typografiskt utformat) eller både företagsnamn och symbol.

Avgör alltså vilken budget som finns för logotyp och grafisk profil först. Vi kan ge prisförslag när vi vet mer om förutsättningar och behov. Ta gärna stöd av frågorna i artikeln “Planera för ny logotyp” och beskriv så utförligt som möjligt.

Med vägledning av din specifikation samt din budget kan vi ge prisförslag som är anpassat för dig. Priser för enbart design av logotyp startar från 11 400 kr exkl moms. I toppen på den här sidan kan du se en grov prisskala.

Moment

Moment som ingår i arbetsprocessen och som varierar i omfång beroende på ambitionsnivå är:

  1. Research kund: Studera informationen om företaget, organisationen eller varumärket som ska representeras.
  2. Reserch av industri/marknad: Vem är målgruppen? Vilka är konkurrenterna
  3. Applikation: Finns det några specifika förutsättningar att tänka på vid utformning beroende på specifika användningsområden? Behövs varianter av logotypen?
  4. Idé/koncept: Olika förslag tas fram.
  5. Presentation: Koncept presenteras och du väljer din favorit.
  6. Finslipning: Eventuella detaljändringar utfifrån förslaget du valt.
  7. Färdigställande av original: Originalfiler för förekommande ändamål färdigställs för leverans.

Eventuellt kan processen fortsätta med utveckling av grafisk profil som innehåller typsnitt, färgpalett samt eventuellt kompletterande grafiska element. Då ingår även en Brand guide som fungerar som manual vid tillämpning av den grafiska profilen.

Utforming av diverse trycksaker och marknadsföringsmaterial kan då också utföras.

Priset beror alltså på vilka av ovanstående moment som ska ingå samt tidsåtgång för respektive moment.

Vill du ha en logotyp som är unik och som stärker ditt varumärke?

Logotyp-Varumärke 


Vad tycker kunderna om formfranska?

Magic Wonders, logotyp

  Jag hittade formfranska när jag behövde hjälp att göra en logga till mitt nya företag. Jag blev jättenöjd med både loggan och vårt samarbete, så efter det har jag även anlitat formfranska för annonser, säljblad och nu senast med min nya hemsida. Formfranska gör alltid ett snyggt jobb och jag uppskattar verkligen hur bra samarbetet flyter på. Trots att jag inte alltid är så bra på att förklara vad jag vill ha eller kan de tekniska termerna lyckas Anna förstå vad jag menar och leverera det resultat jag behöver och vill ha.
För mig som småföretagare är det mycket viktigt att kunna lita på dem jag anlitar och formfranska gör alltid jobbet snabbt, prisvärt och med bra kvalité. 

Vanja Persson, Magic Wonders, Hässelby

Support

Här får du hjälp med din Joomla webbplats eller andra mindre uppdrag till rabatterat pris! Supportkort är det mest prisvärda alternativet om du behöver hjälp 5 h eller mer per år.

Supporkort!

Kontakt

formfranska AB, Århusgatan 235, 164 45 Kista
+46 708 168855   Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.   Boka telefon/video-möte

Innehar F-skatt.

  Kundportal

Copyright © 2007 - . All rights reserved unless otherwise stated.

We use cookies to give you the best online experience. By using our website you agree to our use of cookies in accordance with our Privacy policy.