Riktpriser exklusive moms.

10 000 kr

Enklare hemsida (ca 2-5 sidor).

10-30 000 kr

Lite större hemsida som kan ha fler sidor, mer innehåll eller någon extrafunktion som tex forum, event­kalender, formulär m m.

30-50 000 kr

Webbplats med fler än 20 sidor och/eller specialfunktioner som tex Community, Bokningssystem, enklare e-handel m m.

50 000 kr +

Större webbplats med analys och planering av innehåll samt extrafunktioner.

Vad kostar en skräddar­sydd hemsida?

Möjligheten finns att själv ladda ned Joomla! helt gratis.

Då får du själv göra installation och bygga upp innehållsstruktur och navigering. Du kan då köpa en professionell template och leta upp existerande extensions/komponenter som eventuellt uppfyller de extrafunktioner du önskar. Det finns idag över 9 000 stycken att välja på och vissa är helt gratis.

Professionell hjälp med webbdesign

Om det känns tryggare för dig att anlita hjälp för komplett webbdesign står vi gärna till tjänst. Därefter kan du sköta uppdatering av innehållet på din hemsida själv (elller med hjälp av din egen personal) vilket sänker dina långsiktiga kostnader.

Få en idé om pris!

I prisskalan i toppen på den här sidan kan du få en idé om pris. För att kunna ge dig ett mer exakt prisförslag för hemsida behöver vi först känna till förutsättningarna.

Offert/prisförslag

Om du har behov av mer komplexa extrafunktioner för din hemsida eller om det gäller en större webbplats ber vi dig kontakta oss för en offert. Vi behöver fråga om både behov och budget för att kunna ge prisförslag eller offert. Läs gärna artikeln "Varför frågar vi efter budget?".

Enklare hemsida
För att kunna ge dig en pålitlig offert behöver vi en kravspecifikation på hemsida. Titta gärna igenom vår planeringshjälp och försök svara på så många punkter som möjligt i din specifikation. Givetvis kan vi också boka ett möte (alternativt via SKYPE eller telefon) om du föredrar att få hjälp och gå igenom punkterna tillsammans.
Större eller komplex webbplats
Om det gäller en större webbplats får du gärna läsa "Planering av komplexa webbplatser" innan du kontaktar oss.

 

Hemsidor 


Vad tycker kunderna om formfranska?

Logotyp: Irnell psykologmottagning & konsult

  formfranska har utformat både min logotyp och min hemsida. Jag kan varmt rekommendera formfranska. Proffsigt, med kvalité och med träffsäkerhet för kundens behov och önskningar. 

Sofia Irnell, Irnell psykologmottagning & konsult

Support

Här får du hjälp med din Joomla webbplats eller andra mindre uppdrag till rabatterat pris! Supportkort är det mest prisvärda alternativet om du behöver hjälp 5 h eller mer per år.

Supporkort!

formfranska AB: Hemsidor, Grafisk formgivning

formfranska AB, Århusgatan 235, 164 45 Kista
+46 708 168855   Maila!

Innehar F-skatt.
Ledamot i Joomlaföreningen Sverige

Copyright © 2007 - . All rights reserved unless otherwise stated.

We use cookies to give you the best online experience. By using our website you agree to our use of cookies in accordance with our Privacy policy.