• Hem
  • Tjänster
  • Hemsidor
  • Vad kostar en skräddarsydd hemsida?

Vad kostar en skräddar­sydd hemsida?

Du kan själv använda Joomla eller Wordpress helt gratis.

Då får du själv göra installation och bygga upp innehållsstruktur och navigering. Du kan då köpa en professionell template och leta upp existerande extensions/komponenter som eventuellt uppfyller de extrafunktioner du önskar.

Professionell hjälp med webbdesign

Om det känns tryggare för dig att anlita hjälp för komplett webbdesign står vi gärna till tjänst. Därefter kan du sköta uppdatering av innehållet på din hemsida själv (elller med hjälp av din egen personal) vilket sänker dina långsiktiga kostnader.

Få en idé om pris!

Här kan du använda vår kalkylator för att få en prisidé. För att kunna ge dig ett mer exakt prisförslag för hemsida behöver vi först känna till förutsättningarna.

Räkna ut själv!

Hur många sidor tror du att din webbplats kommer att innehålla ungefär? Skriv med siffor.
Hur många språk behöver du ha på din webbplats (multilingual)?
Vilka typer av extrafunktioner tror du att du kommer att behöva?
Saknar du någon extrafunktioner som vi borde ta med här?
Vad är det huvudsakliga syftet med wepplatsen? Vad vill du att besökaren ska göra?

Summa: 0

Maila resultatet till dig själv!

Ditt förnamn
Ditt efternamn
Om du fyller i din emailadress här kan du skicka resultatet till dig själv.

Offert/prisförslag

Vi behöver information om både behov och budget för att kunna ge prisförslag eller offert. Läs gärna om hur arbetsprocessen går till innan du kontaktar oss.

I den här artikeln förklarar vi "Varför frågar vi efter budget?".

Ladda gärna ned kravspecifikation på hemsida som fungerar som initialt underlag.

 

Hemsidor 


Vad tycker kunderna om formfranska?

Magic Wonders, logotyp

  Jag hittade formfranska när jag behövde hjälp att göra en logga till mitt nya företag. Jag blev jättenöjd med både loggan och vårt samarbete, så efter det har jag även anlitat formfranska för annonser, säljblad och nu senast med min nya hemsida. Formfranska gör alltid ett snyggt jobb och jag uppskattar verkligen hur bra samarbetet flyter på. Trots att jag inte alltid är så bra på att förklara vad jag vill ha eller kan de tekniska termerna lyckas Anna förstå vad jag menar och leverera det resultat jag behöver och vill ha.
För mig som småföretagare är det mycket viktigt att kunna lita på dem jag anlitar och formfranska gör alltid jobbet snabbt, prisvärt och med bra kvalité. 

Vanja Persson, Magic Wonders, Hässelby

Support

Här får du hjälp med din Joomla webbplats eller andra mindre uppdrag till rabatterat pris! Supportkort är det mest prisvärda alternativet om du behöver hjälp 5 h eller mer per år.

Supporkort!

Kontakt

formfranska AB, Århusgatan 235, 164 45 Kista
+46 708 168855   Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.   Boka telefon/video-möte

Innehar F-skatt.

  Kundportal

Copyright © 2007 - . All rights reserved unless otherwise stated.

We use cookies to give you the best online experience. By using our website you agree to our use of cookies in accordance with our Privacy policy.