Supportkort

Supportkortet fungerar som ett klippkort när du behöver hjälp med din webbplats och andra mindre uppdrag.

Några fördelar

  • Din hemsida är alltid uppdaterad med senaste version av programvara (bästa skyddet mot intrång)
  • Du debiteras per halvtimme istället för hel timme
  • Innebär rabatt på ordinarie pris (se prisalternativ nedan)
  • Dina ärenden prioriteras

Joomla SupportkortSupport kan tex innebära att vi svarar på frågor och guidar dig via telefon eller mail (debiteras om det tar längre än 5-10 minuter). Det kan också gälla uppdateringar och administration av dina hemsidor (publicera nytt material etc).

Ditt Supportkort kan även användas till andra mindre uppdrag som tex bildredigering och uppdatering av trycksaker m m.

För större projekt som sträcker sig över fler timmar än du har kvar på ditt Supportkort är det enklare med vanlig faktura, men be då gärna om rabatterat pris på fakturan så får du motsvarande reducerad timkostnad som du har på ditt Supportkort (OBS gäller endast kunder som redan har Supportkort).

 

Prisalternativ

Ett "klipp" motsvarar en påbörjad 30 minutersperiod och har ett värde av 475 kr (ordinarie timtaxa 950 kr).

Supportkort faktureras i förskott och är giltigt i 12 månader från fakturadatum. Priser är angivna exklusive moms.

10 Klipp
9% rabatt

Pris per klipp: 430 kr/30 min

20 Klipp
16% rabatt

Pris per klipp: 400 kr/30 min

30 Klipp
21% rabatt

Pris per klipp: 375 kr/30 min

När det gäller mindre supportuppdrag kan vi ofta utföra dem omgående (samma dag eller inom ett par dagar). Om det gäller mer än 1 timmes support är det bra att försöka ha lite framförhållning så att vi kan planera in det inom en tidsram som är rimlig och som också passar er.

När du behöver hjälp

Enklast är att Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.och beskriva vad du behöver hjälp med (om du önskar bli uppringd) samt när du önskar uppdraget genomfört. Du kommer då att få en uppskattning på hur många "klipp" det aktuella uppdraget kommer att förbruka.

Uppgraderingar av programvara för din webbplats

När du har ett Supportkort kopplat till din webbplats innebär det även kontinuerlig övervakning med åtgärd gällande programuppdateringar (Joomla! med tillhörande extensions).

Detta sker då löpande tills klippkortet är förbrukat. Som standard debiteras 1 klipp/månad från ert klippkort. Om det skulle bli fråga om större ingrepp rådgör vi med er i förväg och debiterar sen överenskommet antal klipp.

Programuppdateringar utförs i regel inom några dagar fr o m release-datum (med undantag för helger och semestertider då tiden kan förlängas något).

Ni får en länk där ni alltid kan se status på ert Supportkort med detaljer om vad som är utfört och information om hur många "klipp som är förbrukade och hur många som återstår på kortet.

Beställ Supportkort

OBS! Glöm inte att ange antal klipp ni önskar (10, 20 eller 30).

För att påbörja Supportkort för din webbplats krävs att

  • programvaran på er hemsida är "up to date" (vilket vi annars kan hjälpa till med)
  • er hemsida har skapats av oss (eftersom vi behöver ha full kontroll av specialanpassningar etc)
  • hemsidan ligger i en korrekt servermiljö, dvs hos ett webbhotell som håller god standard, Vi rekommenderar Oderland .

Läs mer om uppgraderingar av Joomla!

Hemsidor 


Vad tycker kunderna om formfranska?

Magic Wonders, logotyp

  Jag hittade formfranska när jag behövde hjälp att göra en logga till mitt nya företag. Jag blev jättenöjd med både loggan och vårt samarbete, så efter det har jag även anlitat formfranska för annonser, säljblad och nu senast med min nya hemsida. Formfranska gör alltid ett snyggt jobb och jag uppskattar verkligen hur bra samarbetet flyter på. Trots att jag inte alltid är så bra på att förklara vad jag vill ha eller kan de tekniska termerna lyckas Anna förstå vad jag menar och leverera det resultat jag behöver och vill ha.
För mig som småföretagare är det mycket viktigt att kunna lita på dem jag anlitar och formfranska gör alltid jobbet snabbt, prisvärt och med bra kvalité. 

Vanja Persson, Magic Wonders, Hässelby

Support

Här får du hjälp med din Joomla webbplats eller andra mindre uppdrag till rabatterat pris! Supportkort är det mest prisvärda alternativet om du behöver hjälp 5 h eller mer per år.

Supporkort!

formfranska AB: Hemsidor, Grafisk formgivning

formfranska AB, Århusgatan 235, 164 45 Kista
+46 708 168855   Maila!

Innehar F-skatt.
Ledamot i Joomlaföreningen Sverige

Copyright © 2007 - . All rights reserved unless otherwise stated.

We use cookies to give you the best online experience. By using our website you agree to our use of cookies in accordance with our Privacy policy.