Skip to main content

Supportkort

Supportkortet fungerar som ett klippkort när du behöver hjälp med din webbplats och andra mindre uppdrag.

När du behöver Support

Behöver du hjälp med något nu? Kontakta mig på Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Några fördelar

 • Med Supportkort får du tekniskt underhåll samt möjlighet till hjälp och support med adminsitration av innehåll
 • Din hemsida är alltid uppdaterad med senaste version av programvara (bästa skyddet mot intrång)
 • Du debiteras per halvtimme istället för hel timme
 • Innebär rabatt på ordinarie pris (se prisalternativ nedan)
 • Dina ärenden prioriteras

Support kan tex innebära att vi svarar på frågor och guidar dig via telefon eller mail (debiteras om det tar längre än 5-10 minuter). Det kan också gälla utbildning, uppdateringar och administration av dina hemsidor (publicera nytt innehåll etc).

Ditt Supportkort kan även användas till andra mindre uppdrag som tex bildredigering och uppdatering av trycksaker m m.

För lite större uppgifter (3 h eller mer) är det enklare med vanlig faktura, men du får då samma rabatterade pris på fakturan som du har på ditt Supportkort. (OBS gäller endast kunder som har Supportkort).

Dessutom utan extra kostnad

Följande extensions som vi alltid installerar på din webbplats ingår dessutom utan extra kostnad för dig som har Supportkort (du betalar ingen licenskostnad):

 • Template, YOOtheme Pro med Page Builder
 • Kit med extrafunktioner, YOOtheme WidgetKit
 • Backup-verktyg, Akeeba Backup
 • Utökad säkerhet, Akeeba Admin Tools
 • SEO-verktyg, 4SEO
 • HTML-editor, JCE Editor

Prisalternativ

Ett "klipp" motsvarar en påbörjad 30 minutersperiod och har ett värde av 550 kr (ordinarie timtaxa 1 100 kr).

Supportkort faktureras i förskott och är giltigt i 12 månader från fakturadatum. Priser är angivna exklusive moms.

10 Klipp
10% rabatt

Pris per klipp: 495 kr/30 min

20 Klipp
15% rabatt

Pris per klipp: 467,50 kr/30 min

30 Klipp
20% rabatt

Pris per klipp: 440 kr/30 min

När det gäller mindre supportuppdrag kan vi ofta utföra dem omgående (samma dag eller inom ett par dagar). Om det gäller mer än 1 timmes support är det bra att försöka ha lite framförhållning så att vi kan planera in det inom en tidsram som är rimlig och som också passar er.

När du behöver hjälp

Enklast är att Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.och beskriva vad du behöver hjälp med (om du önskar bli uppringd) samt när du önskar uppdraget genomfört. Du kommer då att få en uppskattning på hur många "klipp" det aktuella uppdraget kommer att förbruka.

Uppdateringar av programvara för din webbplats

När du har ett Supportkort kopplat till din webbplats innebär det även kontinuerlig övervakning med åtgärd gällande programuppdateringar (Joomla! med tillhörande extensions).

Detta sker då löpande tills klippkortet är förbrukat. Som standard debiteras 1 klipp/månad från ert klippkort. Om det skulle bli fråga om större ingrepp (tex migration mellan huvudversioner) rådgör vi med er i förväg så att ni kan ta ställning.

Programuppdateringar utförs i regel inom några dagar fr o m release-datum (med undantag för helger och semestertider då tiden kan förlängas något).

Ni får en länk där ni alltid kan se status på ert Supportkort med detaljer om vad som är utfört och information om hur många "klipp som är förbrukade och hur många som återstår på kortet.

Förutsättningar

För att påbörja Supportkort för din webbplats krävs att

 • programvaran på er hemsida är "up to date" (vilket vi annars kan hjälpa till med)
 • er hemsida har skapats av oss (eftersom vi behöver ha full kontroll på extensions, specialanpassningar etc)
 • hemsidan ligger i en korrekt servermiljö, dvs hos ett webbhotell som håller god standard, Vi rekommenderar Oderland .

Befintlig webbplats från annan leverantör?

Har du redan en befintlig webbplats från annan leverantör så löser vi det normalt genom att flytta allt innehåll till en ny ren installation. På det sättet får vi kontroll på installationen så att vi kan ge dig bästa möjliga underhåll och support. Vi gör så för att vi vill undvika oförutsedda problem (dolda fel i en installation vi inte känner till).

Kontakta oss så hittar vi en lösning!

Beställ Supportkort

OBS! Glöm inte att ange antal klipp ni önskar (10, 20 eller 30).

Läs mer om uppgraderingar av Joomla!

Hemsidor 


Vad tycker kunderna?

 • HumanGuide logo

   Anna på formfranska valde jag bland tre slut­kandidater för webbuppdrag i november 2022. Jag kräver att alla långsiktiga partners gör mitt personlighets­test för att få ett bra besluts­underlag. Anna hade ett bra resultat på personlighetstest för sin typ av verksamhet. Dessutom har hon tekniska kunskaper samt kunskaper i visuell design vilket var avgörande för mitt val.

  Anna är ambitiös, flexibel, metodisk och proffsig. Hon är mån om att förklara så jag begriper (= haft utbildnings­timmar). Dessutom har hon det lilla extra, som betyder så mycket t ex en känsla för när det är ett kritiskt läge, som kräver att hon prioriterar rätt.

  Jag har redan fått positiv feedback på min nya webbplats. Det är tydligt att rätt utformning av företagets hemsida, både visuellt och funktionellt, har stor betydelse. Det framgångsrika samarbetet med Anna och hennes formfranska fortsätter. 

  Rolf Kenmo, Humankonsult AB
 • GrosTrade logo

    formfranska has created the brand identity for our company GrosTrade along with marketing materials and website. The quality work that formfranska has provided is excellent and has given us a really distinctive look and feel. We’ve been pleased on so many levels, and they are a really important partner.

  Ibrahima Traore, GrosTrade.com Ltd
 • Wise Woman logo

    Anna har gjort logga och grafisk profil till mitt projekt Wise Woman. Hon har varit så professionell att ha att göra med. Tydlig och rak i sin kommunikation och ändå flexibel och tillmötesgående. Jag kan verkligen rekommendera henne! 

  Jessica Odén Strand, AB Nykon-Nyberg Konsult
 • Irnell logotyp

    formfranska har utformat både min logotyp och min hemsida. Jag kan varmt rekommendera formfranska. Proffsigt, med kvalité och med träffsäkerhet för kundens behov och önskningar. 

  Sofia Irnell, Irnell psykologmottagning & konsult
 • Perifrasen logotyp

    Vi behövde hjälp med att göra om hemsidan och få en så enkel hantering av denna som möjligt. Fördelen med att vara kund hos formfranska är enkelheten och tydligheten. Jag uppskattar att Anna finns som support och bistår med hjälp då mina kunskaper inte räcker till. Tydligheten och enkelheten gör att hemsidan är lätt att läsa och därmed också leder till uppskattad förståelse.

  Jag kan helt fullt ut rekommendera formfranska då jag vet att man som kund kommer att bemötas med kunskap och professionalism samt ett trevligt bemötande.  

  Hans Peterson, Förskolan Perifrasen, Husby
 • Guide i Psykologiska frågor, logotyp

    Sedan många år anlitar jag formfranska som skapat min logotyp och hemsida. Formfranska sköter min företagssida på Facebook samt månatlig bloggpublicering, bevakning och uppgradering av programvaran på min hemsida. formfranska föreslår även förbättringar på eget initiativ. Betalning sker bekvämt och till rabatterat pris via supportkort. Mina förbehållslösa rekommendationer!  

  Maj-Britt Lindahl, Guide i Psykologiska frågor, Uppsala
 • Magic Wonders logotyp

    Jag hittade formfranska när jag behövde hjälp att göra en logga till mitt nya företag. Jag blev jättenöjd med både loggan och vårt samarbete, så efter det har jag även anlitat formfranska för annonser, säljblad och nu senast med min nya hemsida. Anna på formfranska gör alltid ett snyggt jobb och jag uppskattar verkligen hur bra samarbetet flyter på. Trots att jag inte alltid är så bra på att förklara vad jag vill ha eller kan de tekniska termerna lyckas Anna förstå vad jag menar och leverera det resultat jag behöver och vill ha.

  För mig som småföretagare är det mycket viktigt att kunna lita på dem jag anlitar och formfranska gör alltid jobbet snabbt, prisvärt och med bra kvalité. 

  Vanja Persson, Magic Wonders, Hässelby
 • Psykolog Erling Hansen, logotyp

    Anna och Formfranska har varit en ovärdelig hjälp för mig att ta fram både logotyp och hemsida som uttrycker mitt företags identitet på ett sätt jag är mycket nöjd med. Mina idéer från början var bitvis oklara, och där har Anna varit en aktiv samarbetspartner som givit mig vägledning som hjälpt mig som kund att utveckla mina idéer till en slutprodukt som verkligen funkar – innehållsmässigt, tekniskt och grafiskt.

  Kontakten med Anna är alltid bekymmersfri och sympatisk. Jag ger Anna och Formfranska mina allra varmaste rekommendationer! 

  Erling Hansen, Psykolog Erling Hansen AB

  Support

  Här får du hjälp med din Joomla webbplats eller andra mindre uppdrag till rabatterat pris! Supportkort är det mest prisvärda alternativet om du behöver hjälp 5 h eller mer per år.

  Supporkort!

  Kontakt

  formfranska AB, Århusgatan 235, 164 45 Kista
  +46 708 168855   Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.   Boka telefon/video-möte

  Innehar F-skatt.

    Kundportal