Supportkort

Supportkortet fungerar som ett klippkort för att få hjälp med din webbplats och/eller din chatbot med mera, när du behöver det.

Några fördelar

  • Din hemsida är alltid uppdaterad med senaste version av programvara (bästa skyddet mot intrång)
  • Du debiteras per halvtimme istället för hel timme
  • Innebär rabatt på ordinarie pris (se prisalternativ nedan)
  • Dina ärenden prioriteras

Joomla SupportkortSupport kan tex innebära att vi svarar på frågor och guidar dig via telefon eller mail (debiteras om det tar längre än 5-10 minuter). Det kan också gälla uppdateringar och administration av dina hemsidor (publicera nytt material etc).

Ditt Supportkort kan även användas till andra mindre uppdrag som tex bildredigering och uppdatering av trycksaker m m.

Om formfranska har gjort en chatbot åt ditt företag kan supportkortet användas för vidare utveckling , hjälp med kampanjer och support för din bot.

För större projekt som sträcker sig över fler timmar än du har kvar på ditt Supportkort är det enklare med vanlig faktura, men be då gärna om rabatterat pris på fakturan så får du motsvarande reducerad timkostnad som du har på ditt Supportkort (OBS gäller endast kunder som redan har Supportkort).

Prisalternativ

Ett "klipp" motsvarar en påbörjad 30 minutersperiod och har ett värde av 475 kr (ordinarie timtaxa 950 kr).

Supportkort faktureras i förskott och är giltigt i 12 månader från fakturadatum. Priser är angivna exklusive moms.

10 Klipp
9% rabatt

Pris per klipp: 430 kr/30 min

20 Klipp
16% rabatt

Pris per klipp: 400 kr/30 min

30 Klipp
21% rabatt

Pris per klipp: 375 kr/30 min

När det gäller mindre supportuppdrag kan vi ofta utföra dem omgående (samma dag eller inom ett par dagar). Om det gäller mer än 1 timmes support är det bra att försöka ha lite framförhållning så att vi kan planera in det inom en tidsram som är rimlig och som också passar er.

När du behöver hjälp

Enklast är att Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.och beskriva vad du behöver hjälp med (om du önskar bli uppringd) samt när du önskar uppdraget genomfört. Du kommer då att få en uppskattning på hur många "klipp" det aktuella uppdraget kommer att förbruka.

Uppgraderingar av programvara för din webbplats

När du har ett Supportkort kopplat till din hemsida innebär det även kontinuerlig övervakning med åtgärd gällande programuppdateringar (Joomla! med tillhörande extensions).

Detta sker då löpande tills klippkortet är förbrukat. Som standard debiteras 1 klipp/månad från ert klippkort. Om det skulle bli fråga om större ingrepp rådgör vi med er i förväg och debiterar sen överenskommet antal klipp.

Programuppdateringar utförs i regel inom några dagar fr o m release-datum (med undantag för helger och semestertider då tiden kan förlängas något).

Om vi ska kunna göra automatiserade backups krävs också att du har tillgång till "cron jobs" hos ditt webbhotell.

Efter varje månadsslut får ni en statusrapport med detaljer om vad som är utfört och information om hur många "klipp som är förbrukade och hur många som återstår på kortet.

Kontakta oss

om ni är intresserade av Supportkort! Glöm inte att ange antal klipp ni önskar (se ovan).

För att påbörja Supportkort för din webbplats krävs att

  • programvaran på er hemsida är "up to date" (vilket vi annars kan hjälpa till med)
  • er hemsida har skapats av oss (eftersom vi behöver ha full kontroll av specialanpassningar etc)
  • hemsidan ligger i en korrekt servermiljö, dvs hos ett webbhotell som håller god standard, (helst Oderland eller likvärdigt)

Läs mer om uppgraderingar av Joomla!

Vad tycker kunderna om formfranska?

Perifrasen, logotyp

  Vi behövde hjälp med att göra om hemsidan och få en så enkel hantering av denna som möjligt. Fördelen med att vara kund hos formfranska är enkelheten och tydligheten. Jag uppskattar att Anna finns som support och bistår med hjälp då mina kunskaper inte räcker till. Tydligheten och enkelheten gör att hemsidan är lätt att läsa och därmed också leder till uppskattad förståelse. Jag kan helt fullt ut rekommendera formfranska då jag vet att man som kund kommer att bemötas med kunskap och professionalism samt ett trevligt bemötande.  

Hans Peterson, Förskolan Perifrasen, Husby

Support

Här får du hjälp med din chatbot, din Joomla webbplats eller andra mindre uppdrag till rabatterat pris! Supportkort är det mest prisvärda alternativet om du behöver hjälp 5 h eller mer per år.

Supporkort!

formfranska: Hemsidor, Grafisk formgivning

formfranska, Århusgatan 235, 164 45 Kista
08-41 00 11 56   Maila!

Innehar F-skatt.
Ledamot i Joomlaföreningen Sverige

Copyright © 2007 - 2018 . All rights reserved unless otherwise stated.

We use cookies to give you the best online experience. By using our website you agree to our use of cookies in accordance with our Privacy policy.