Supportkort: Hemsidor med mera

Supportkortet fungerar som ett klippkort för att få hjälp med din Joomla! hemsida när du behöver det.
Det innebär även att formfranska sköter löpande uppgraderingar av programvara.

Några fördelar

  • Din hemsida är alltid uppdaterad med senaste version av programvara (bästa skyddet mot intrång)
  • Du debiteras per halvtimme istället för hel timme
  • Innebär rabatt på ordinarie pris (se pristabell nedan)
  • Dina ärenden prioriteras

Joomla SupportkortSupport kan tex innebära att vi svarar på frågor och guidar dig via telefon eller mail (debiteras om det tar längre än 5-10 minuter). Det kan också gälla uppdateringar och administration av dina hemsidor. Ditt Supportkort kan även användas till andra mindre uppdrag som tex bildredigering och uppdatering av trycksaker m m.

För större projekt som sträcker sig över fler timmar än du har kvar på ditt Supportkort är det enklare med vanlig faktura, men be då gärna om rabatterat pris på fakturan så får du motsvarande reducerad timkostnad som du har på ditt Supportkort (OBS gäller endast kunder som redan har Supportkort).

Vi gör det åt dig om du vill

Om du inte hinner eller har lust att lägga in nytt material löpande på företagets hemsida kan vi givetvis även sköta det. Du behöver då bara maila text samt eventuella bilder tillsammans med instruktioner om var det ska publiceras.

Prisalternativ

Ett "klipp" motsvarar en påbörjad 30 minutersperiod och har ett värde av 475 kr (ordinarie timtaxa 950 kr).

Supportkort faktureras i förskott och är giltigt i 12 månader från fakturadatum. Priser är angivna exklusive moms.

Antal klippPris per klippPris för Supportkortet
10 x 30 min (5 h)
430 kr/30 min (9% rabatt)
4 300 kr
20 x 30 min (10 h) 400 kr/30 min (16% rabatt) 8 000 kr
30 x 30 min (15 h) 375 kr/30 min (21% rabatt)
11 250 kr

När det gäller mindre supportuppdrag kan vi ofta utföra dem omgående (samma dag eller inom ett par dagar). Om det gäller mer än 1 timmes support är det bra att försöka ha lite framförhållning så att vi kan planera in det inom en tidsram som är rimlig och som också passar er.

Enklast är att Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.och beskriva vad du behöver hjälp med (om du önskar bli uppringd) samt när du önskar uppdraget genomfört. Du kommer då att få en uppskattning på hur många "klipp" det aktuella uppdraget kommer att förbruka.

Uppgraderingar av programvara för din hemsida

När du har ett Supportkort innebär det även kontinuerlig övervakning med åtgärd gällande programuppdateringar (Joomla! med tillhörande extensions).

Detta sker då löpande tills klippkortet är förbrukat. Som standard debiteras 1 klipp/månad från ert klippkort. Om det skulle bli fråga om större ingrepp rådgör vi med er i förväg och debiterar sen överenskommet antal klipp.

Programuppdateringar utförs i regel inom några dagar fr o m release-datum (med undantag för helger och semestertider då tiden kan förlängas något).

Om vi ska kunna göra automatiserade backups krävs också att du har tillgång till "cron jobs" hos ditt webbhotell.

Efter varje månadsslut får ni en statusrapport med detaljer om vad som är utfört och information om hur många "klipp som är förbrukade och hur många som återstår på kortet.

Kontakta oss

om ni är intresserade av Supportkort! Glöm inte att ange antal klipp ni önskar (se ovan).

För att påbörja Joomla Supportkort krävs att

  • programvaran på er hemsida är "up to date" (vilket vi annars kan hjälpa till med)
  • er hemsida har skapats av oss (eftersom vi behöver ha full kontroll av specialanpassningar etc)
  • hemsidan ligger i en korrekt servermiljö, dvs hos ett webbhotell som håller god standard, (helst Oderland eller likvärdigt)

Läs mer om uppgraderingar av Joomla!

Vad tycker kunderna om formfranska?

Magic Wonders, logotyp

  Jag hittade formfranska när jag behövde hjälp att göra en logga till mitt nya företag. Jag blev jättenöjd med både loggan och vårt samarbete, så efter det har jag även anlitat formfranska för annonser, säljblad och nu senast med min nya hemsida. Formfranska gör alltid ett snyggt jobb och jag uppskattar verkligen hur bra samarbetet flyter på. Trots att jag inte alltid är så bra på att förklara vad jag vill ha eller kan de tekniska termerna lyckas Anna förstå vad jag menar och leverera det resultat jag behöver och vill ha.
För mig som småföretagare är det mycket viktigt att kunna lita på dem jag anlitar och formfranska gör alltid jobbet snabbt, prisvärt och med bra kvalité. 

Vanja Persson, Magic Wonders, Hässelby

Support

Här får du hjälp med din Joomla! Hemsida eller andra mindre uppdrag till rabatterat pris! Supportkort är det mest prisvärda alternativet om du behöver hjälp 5 h eller mer per år.

Supporkort!

formfranska: Hemsidor, Grafisk formgivning

formfranska, Århusgatan 235, 164 45 Kista
08-41 00 11 56   Maila!

Innehar F-skatt.
Ledamot i Joomlaföreningen Sverige

Copyright © 2007 - 2018 . All rights reserved unless otherwise stated.

We use cookies to give you the best online experience. By using our website you agree to our use of cookies in accordance with our Privacy policy.