Skapa nytt innehåll: Joomla CMS

Tänk på följande När du skapar nytt innehåll i dina hemsidor:

För att innehåll ska bli synligt på dina hemsidor i Joomla måste det vara publicerat och knutet till en menylayout .

Om du skapat nya kategorier eller artiklar (som inte fanns då vi levererade din website) behöver dessa alltså vara kopplade till meny-rubriker (menu items) för att de ska synas.

Om du bara ändrar i befintliga artiklar eller lägger till nya artiklar eller kategorier till en en existerande meny i bloglayout behöver du inte tänka på detta.

Om du behöver göra större förändringar på din hemsida kan vi antingen lära dig att göra det själv eller utföra arbetet åt dig!

Hemsidor 


Vad tycker kunderna om formfranska?

Perifrasen, logotyp

  Vi behövde hjälp med att göra om hemsidan och få en så enkel hantering av denna som möjligt. Fördelen med att vara kund hos formfranska är enkelheten och tydligheten. Jag uppskattar att Anna finns som support och bistår med hjälp då mina kunskaper inte räcker till. Tydligheten och enkelheten gör att hemsidan är lätt att läsa och därmed också leder till uppskattad förståelse. Jag kan helt fullt ut rekommendera formfranska då jag vet att man som kund kommer att bemötas med kunskap och professionalism samt ett trevligt bemötande.  

Hans Peterson, Förskolan Perifrasen, Husby

Support

Här får du hjälp med din Joomla webbplats eller andra mindre uppdrag till rabatterat pris! Supportkort är det mest prisvärda alternativet om du behöver hjälp 5 h eller mer per år.

Supporkort!

Kontakt

formfranska AB, Århusgatan 235, 164 45 Kista
+46 708 168855   Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.   Boka telefon/video-möte

Innehar F-skatt.

Copyright © 2007 - . All rights reserved unless otherwise stated.

We use cookies to give you the best online experience. By using our website you agree to our use of cookies in accordance with our Privacy policy.