Planering, arbetsprocess hemsidor

Arbetsprocess: enklare hemsidor

Planering är jätteviktigt!

För att kunna ge er en offert och för att kunna utföra arbetet efter era önskemål behöver vi starta med en planering där vi lägger upp hemsidans struktur och funktioner i detalj.

Vi klargör om text- och bildmaterial finns eller om ni behöver hjälp med att ta fram passande bilder, logotyper etc. Finns domän registrerad eller behöver ni hjälp med domänregistrering, webbhotell osv...

Det är naturligtvis bra om vi kan träffas men det är också möjligt planera via e-mail, SKYPE och telefon för att få ett underlag när det gäller enklare hemsidor. Det är alltid bra om ni är så detaljerade som möjligt i er kravspecifikation.
Planeringshjälp för hemsidor finns här...

Så här kommer vi igång med er hemsida

I stora drag kan man säga att arbetsgången med hemsidor är följande:

  1. Möte/kommunikation (kan ske via SKYPE, email etc) som ska leda till docxkravspecification för hemsidan innehållsstruktur och funktioner enligt era önskemål.
  2. Vi skickar offert till er.
  3. Uppdraget kan påbörjas då ni godkänt offerten samt tillhandahållit allt material och instruktioner/önskemål.
  4. Vi bygger er hemsida på våra servrar där ni kan följa arbetet för att kunna ge feedback löpande.
  5. hemsidan är klar och godkänd av er flyttas den till webbhotell enligt ert önskemål och blir då tillgänglig under sin domän.
  6. Om ni önskar håller vi en genomgång/utbildning på plats med er för att ni snabbare ska kunna komma igång med administrationen av era hemsidor själva.

Tveka inte att kontakta oss med frågor :-)

Berätta om ditt projekt!


Vad tycker kunderna om formfranska?

Magic Wonders, logotyp

  Jag hittade formfranska när jag behövde hjälp att göra en logga till mitt nya företag. Jag blev jättenöjd med både loggan och vårt samarbete, så efter det har jag även anlitat formfranska för annonser, säljblad och nu senast med min nya hemsida. Formfranska gör alltid ett snyggt jobb och jag uppskattar verkligen hur bra samarbetet flyter på. Trots att jag inte alltid är så bra på att förklara vad jag vill ha eller kan de tekniska termerna lyckas Anna förstå vad jag menar och leverera det resultat jag behöver och vill ha.
För mig som småföretagare är det mycket viktigt att kunna lita på dem jag anlitar och formfranska gör alltid jobbet snabbt, prisvärt och med bra kvalité. 

Vanja Persson, Magic Wonders, Hässelby

Support

Här får du hjälp med din Joomla webbplats eller andra mindre uppdrag till rabatterat pris! Supportkort är det mest prisvärda alternativet om du behöver hjälp 5 h eller mer per år.

Supporkort!

formfranska: Hemsidor, Grafisk formgivning

formfranska, Århusgatan 235, 164 45 Kista
+46 708 168855   Maila!

Innehar F-skatt.
Ledamot i Joomlaföreningen Sverige

Copyright © 2007 - 2019 . All rights reserved unless otherwise stated.

We use cookies to give you the best online experience. By using our website you agree to our use of cookies in accordance with our Privacy policy.