Arbetsprocess: enklare hemsidor

Planering är jätteviktigt!

För att kunna ge er en offert och för att kunna utföra arbetet efter era önskemål behöver vi starta med en planering där vi lägger upp hemsidans struktur och funktioner i detalj.

Vi klargör om text- och bildmaterial finns eller om ni behöver hjälp med att ta fram passande bilder, logotyper etc. Finns domän registrerad eller behöver ni hjälp med domänregistrering, webbhotell osv... Vad är syftet med webbplatsen och hur ska innehållet struktureras på bästa sätt för besökaren.

Det är naturligtvis trevligt att träffas men det går också bra att planera via e-mail, Zoom-möte och telefon för att få ett underlag när det gäller enklare hemsidor. Det är alltid bra om ni är så detaljerade som möjligt i er kravspecifikation.
Planeringshjälp för hemsidor finns här...

Ett kort initialt möte ("discovery" via telefon, Zoom etc) för att se om det finns förutsättningar för ett bra samarbete är kostnadsfritt. Om ni sen känner att ni skulle vilja ha mer hjälp med själva planeringen går det naturligtvis också bra. Då kan vi ha "workshops" där vi tillsammans hjälper er komma fram till en kravspecifikation.

Så här kommer vi igång med er webbplats

I stora drag kan man säga att arbetsgången med enklare webbplatser är följande:

  1. Ett kortare initialt möte (discovery) kan vara bra för att avgöra om det finns förutsättningar för ett bra samarbete. Vi behöver en ifylld  docxkravspecification för hemsidan som underlag för att kunna ge er ett prisförslag.
  2. Vi skickar prisförslag/offert till er.
  3. Uppdraget kan påbörjas då ni godkänt prisförslag/offert samt tillhandahållit allt material och instruktioner/önskemål. Instruktioner för innehåll här.
  4. Vi bygger er hemsida på våra servrar där ni kan följa arbetet för att kunna ge feedback löpande.
  5. hemsidan är klar och godkänd av er flyttas den till webbhotell enligt ert önskemål och blir då tillgänglig under sin domän.
  6. Om ni önskar håller vi en genomgång/utbildning  med er för att ni snabbare ska kunna komma igång med administrationen av era hemsidor själva.

Tveka inte att kontakta oss med frågor :-)

Hemsidor 


Vad tycker kunderna om formfranska?

Psykolog Erling Hansen AB, logotyp

  Anna och Formfranska har varit en ovärdelig hjälp för mig att ta fram både logotyp och hemsida som uttrycker mitt företags identitet på ett sätt jag är mycket nöjd med. Mina idéer från början var bitvis oklara, och där har Anna varit en aktiv samarbetspartner som givit mig vägledning som hjälpt mig som kund att utveckla mina idéer till en slutprodukt som verkligen funkar – innehållsmässigt, tekniskt och grafiskt. Kontakten med Anna är alltid bekymmersfri och sympatisk. Jag ger Anna och Formfranska mina allra varmaste rekommendationer! 

Erling Hansen, Psykolog Erling Hansen AB

Support

Här får du hjälp med din Joomla webbplats eller andra mindre uppdrag till rabatterat pris! Supportkort är det mest prisvärda alternativet om du behöver hjälp 5 h eller mer per år.

Supporkort!

formfranska AB: Hemsidor, Grafisk formgivning

formfranska AB, Århusgatan 235, 164 45 Kista
+46 708 168855   Maila!

Innehar F-skatt.
Ledamot i Joomlaföreningen Sverige

Copyright © 2007 - . All rights reserved unless otherwise stated.

We use cookies to give you the best online experience. By using our website you agree to our use of cookies in accordance with our Privacy policy.