Planering, arbetsprocess hemsidor

Arbetsprocess: enklare hemsidor

Planering är jätteviktigt!

För att kunna ge er en offert och för att kunna utföra arbetet efter era önskemål behöver vi starta med en planering där vi lägger upp hemsidans struktur och funktioner i detalj.

Vi klargör om text- och bildmaterial finns eller om ni behöver hjälp med att ta fram passande bilder, logotyper etc. Finns domän registrerad eller behöver ni hjälp med domänregistrering, webbhotell osv...

Det är naturligtvis bra om vi kan träffas men det är också möjligt planera via e-mail, SKYPE och telefon för att få ett underlag när det gäller enklare hemsidor. Det är alltid bra om ni är så detaljerade som möjligt i er kravspecifikation.
Planeringshjälp för hemsidor finns här...

Så här kommer vi igång med er hemsida

I stora drag kan man säga att arbetsgången med hemsidor är följande:

  1. Möte/kommunikation (kan ske via SKYPE, email etc) som ska leda till docxkravspecification för hemsidan innehållsstruktur och funktioner enligt era önskemål.
  2. Vi skickar offert till er.
  3. Uppdraget kan påbörjas då ni godkänt offerten samt tillhandahållit allt material och instruktioner/önskemål.
  4. Vi bygger er hemsida på våra servrar där ni kan följa arbetet för att kunna ge feedback löpande.
  5. hemsidan är klar och godkänd av er flyttas den till webbhotell enligt ert önskemål och blir då tillgänglig under sin domän.
  6. Om ni önskar håller vi en genomgång/utbildning på plats med er för att ni snabbare ska kunna komma igång med administrationen av era hemsidor själva.

Tveka inte att kontakta oss med frågor :-)

Berätta om ditt projekt!


Vad tycker kunderna om formfranska?

Logotyp: Irnell psykologmottagning & konsult

  formfranska har utformat både min logotyp och min hemsida. Jag kan varmt rekommendera formfranska. Proffsigt, med kvalité och med träffsäkerhet för kundens behov och önskningar. 

Sofia Irnell, Irnell psykologmottagning & konsult

Support

Här får du hjälp med din Joomla webbplats eller andra mindre uppdrag till rabatterat pris! Supportkort är det mest prisvärda alternativet om du behöver hjälp 5 h eller mer per år.

Supporkort!

formfranska: Hemsidor, Grafisk formgivning

formfranska, Århusgatan 235, 164 45 Kista
+46 708 168855   Maila!

Innehar F-skatt.
Ledamot i Joomlaföreningen Sverige

Copyright © 2007 - 2019 . All rights reserved unless otherwise stated.

We use cookies to give you the best online experience. By using our website you agree to our use of cookies in accordance with our Privacy policy.