Skip to main content

Webbplats med tydligt budskap & funktioner som hjälper dig uppnå dina mål

Effektiva webbplatser som fyller ett syfte. Vi ger dig en skräddarsydd lösning för dina behov.

Vi bygger en webbplats som arbetar åt dig. Din webbplats ska vara ett verktyg som hjälper ditt företag att uppnå målen.

Hemsidor webbplats webbdesign

Engagera

Med en tilltalande och effektiv webbplats kan du engagera fler potentiella kunder.

Känna igen

En konsekvent design för ditt varumärke på webbplatsen skapar igenkänning.

Skapa förtroende

Tydlig kommunikation och struktur på webbplatsen bygger förtroende och hjälper potentiella kunder att förstå ditt budskap.

Behöver du en hemsida, webbplats, intranät till ditt företag? Vi hjälper dig med strategi och webdesign och bygger en webbplats som arbetar åt dig. Din webbplats ska vara ett verktyg som hjälper ditt företag att uppnå målen.

 • Vi samarbetar med dig för att skapa design och funktionalitet som ger resultat.

 • Vi lyssnar på dina behov och mål för att ta fram en skräddarsydd lösning.

 • Vi hjälper dig att organisera ditt innehåll och bollar gärna idéer för att att ta fram ett tydligt budskap.

 • Vi tillhandahåller webbdesign och funktioner som skapar en attraktiv och effektiv webbplats.

Här kan du få hjälp med allt från design av en mindre hemsida till en större webbplats till ditt företag eller organisation! Du själv administrera hemsidan (lägga till och/eller ändra innehåll) eller låta oss ta hand om det åt dig. Vi bygger din webbplats med ett CMS (Content Management System). Vi använder antingen Joomla eller Wordpress. Givetvis har hemsidan responsiv design (mobilanpassad).

Arbetsprocess & Planering

Artiklarna som beskriver arbetsprocessen eller planering av innehåll kan vara bra att starta med. Vi hjälper dig gärna med strategi och planering så att din webbplats fyller sin funktion på bästa sätt. Det är ju meningen att din webbplats ska hjälpa dig uppnå dina mål och därför är det viktigt med noggrann planering.

Support & utbildning med mera

Support, utbildning och hjälp med administration när du behöver. Vi erbjuder också regelbundna uppdateringar av alla programvaror och ser till att din webbplats alltid har bästa möjliga skydd mot intrång.

Några exempel på:

Olika typer av webbplatser

 • Webbplats för företag

 • Webbplats för organisationer och föreningar

 • Intranät för företag eller organisationer

 • Blogg

 • Landing pages (landningssidor)

 • Webbplats för Event

 • E-handel

 • Webbplats för community, forum

 • Personlig hemsida

Syften

 • Informera om verksamheten, tjänster, produkter

 • Information, instruktion och support för kunder, medlemmar

 • Löpande information om nyheter inom ett visst område

 • Lead generation (leadsgenerering)

 • Försäljning

 • Plattform för kommunikation mellan medlemmar

 • Informera om kommande event, bokning

Extrafunktioner

 • Importera content från externa källor (Google Sheets, .csv, Sociala Media m fl.)

 • Bildgallerier

 • Formulär & enkäter

 • Kalkylatorer

 • Quizzes

 • Forum

 • Medlemssidor (community)

 • E-handel, webshop

 • Nyhetsbrev

 • Eventkalender

 • Bokningssystem

 • Restaurangmenyer

4 enkla steg för att komma igång

1

Initial konsultation

Du får berätta och ställa frågor. Vi vill också förstå din verksam­het, dina behov och dina mål för bästa möjliga resultat.

2

Plan och koncept

Vi funderar och kommunicerar tillsammans för att nå fram till en tydlig plan och ett koncept att utgå ifrån.

3

Skapa

Vi utformar och genomför den önskade visionen. Tillsammans finslipar vi ditt projekt och gör det klart för lansering.

4

Repetera

Vi ser partnerskapet med våra kunder som en iterativ process - en process som ständigt kan förbättras och förfinas. Ett lång­siktigt samarbete som ger dig framgång!

Arbetsprocess

Fyll i Förfrågan för Webbdesign. Dina svar kommer att fungera som ett initialt underlag.

Förfrågan Webbdesign

Här kan du läsa en beskrivning av arbetsprocessen..

Förutsättningar för ett bra samarbete
 • att vi mottagit erforderligt och korrekt material från er, tex bild- och/eller textmaterial (såvida inte framtagning av bild och copy ingår i offerten).
 • att ni tillhandahållit korrekt information som krävs för att utföra uppdraget
 • snabb feedback från er på korrigeringar/ändringar under arbetets gång
Leverans

Installation på server enligt ert önskemål (under förutsättning att tekniska krav för aktuell Joomlainstallation med eventuella extensions uppfylls). Vi rekommenderar Oderland Webbhotell.

Priser

Pris beror på uppdragets omfattning och vi kan ge er ett prisförslag/offert när vi fått en beskrivning från er.
Pris startar från 11 000 kr exkl moms.

Läs mer i artikeln "Vad kostar en skräddarsydd hemsida".


Vad tycker kunderna?

HumanGuide logo

 Anna på formfranska valde jag bland tre slut­kandidater för webbuppdrag i november 2022. Jag kräver att alla långsiktiga partners gör mitt personlighets­test för att få ett bra besluts­underlag. Anna hade ett bra resultat på personlighetstest för sin typ av verksamhet. Dessutom har hon tekniska kunskaper samt kunskaper i visuell design vilket var avgörande för mitt val.

Anna är ambitiös, flexibel, metodisk och proffsig. Hon är mån om att förklara så jag begriper (= haft utbildnings­timmar). Dessutom har hon det lilla extra, som betyder så mycket t ex en känsla för när det är ett kritiskt läge, som kräver att hon prioriterar rätt.

Jag har redan fått positiv feedback på min nya webbplats. Det är tydligt att rätt utformning av företagets hemsida, både visuellt och funktionellt, har stor betydelse. Det framgångsrika samarbetet med Anna och hennes formfranska fortsätter. 

Rolf Kenmo, Humankonsult AB
GrosTrade logo

  formfranska has created the brand identity for our company GrosTrade along with marketing materials and website. The quality work that formfranska has provided is excellent and has given us a really distinctive look and feel. We’ve been pleased on so many levels, and they are a really important partner.

Ibrahima Traore, GrosTrade.com Ltd
Wise Woman logo

  Anna har gjort logga och grafisk profil till mitt projekt Wise Woman. Hon har varit så professionell att ha att göra med. Tydlig och rak i sin kommunikation och ändå flexibel och tillmötesgående. Jag kan verkligen rekommendera henne! 

Jessica Odén Strand, AB Nykon-Nyberg Konsult
Irnell logotyp

  formfranska har utformat både min logotyp och min hemsida. Jag kan varmt rekommendera formfranska. Proffsigt, med kvalité och med träffsäkerhet för kundens behov och önskningar. 

Sofia Irnell, Irnell psykologmottagning & konsult
Perifrasen logotyp

  Vi behövde hjälp med att göra om hemsidan och få en så enkel hantering av denna som möjligt. Fördelen med att vara kund hos formfranska är enkelheten och tydligheten. Jag uppskattar att Anna finns som support och bistår med hjälp då mina kunskaper inte räcker till. Tydligheten och enkelheten gör att hemsidan är lätt att läsa och därmed också leder till uppskattad förståelse.

Jag kan helt fullt ut rekommendera formfranska då jag vet att man som kund kommer att bemötas med kunskap och professionalism samt ett trevligt bemötande.  

Hans Peterson, Förskolan Perifrasen, Husby
Guide i Psykologiska frågor, logotyp

  Sedan många år anlitar jag formfranska som skapat min logotyp och hemsida. Formfranska sköter min företagssida på Facebook samt månatlig bloggpublicering, bevakning och uppgradering av programvaran på min hemsida. formfranska föreslår även förbättringar på eget initiativ. Betalning sker bekvämt och till rabatterat pris via supportkort. Mina förbehållslösa rekommendationer!  

Maj-Britt Lindahl, Guide i Psykologiska frågor, Uppsala
Magic Wonders logotyp

  Jag hittade formfranska när jag behövde hjälp att göra en logga till mitt nya företag. Jag blev jättenöjd med både loggan och vårt samarbete, så efter det har jag även anlitat formfranska för annonser, säljblad och nu senast med min nya hemsida. Anna på formfranska gör alltid ett snyggt jobb och jag uppskattar verkligen hur bra samarbetet flyter på. Trots att jag inte alltid är så bra på att förklara vad jag vill ha eller kan de tekniska termerna lyckas Anna förstå vad jag menar och leverera det resultat jag behöver och vill ha.

För mig som småföretagare är det mycket viktigt att kunna lita på dem jag anlitar och formfranska gör alltid jobbet snabbt, prisvärt och med bra kvalité. 

Vanja Persson, Magic Wonders, Hässelby
Psykolog Erling Hansen, logotyp

  Anna och Formfranska har varit en ovärdelig hjälp för mig att ta fram både logotyp och hemsida som uttrycker mitt företags identitet på ett sätt jag är mycket nöjd med. Mina idéer från början var bitvis oklara, och där har Anna varit en aktiv samarbetspartner som givit mig vägledning som hjälpt mig som kund att utveckla mina idéer till en slutprodukt som verkligen funkar – innehållsmässigt, tekniskt och grafiskt.

Kontakten med Anna är alltid bekymmersfri och sympatisk. Jag ger Anna och Formfranska mina allra varmaste rekommendationer! 

Erling Hansen, Psykolog Erling Hansen AB

  Support

  Här får du hjälp med din Joomla webbplats eller andra mindre uppdrag till rabatterat pris! Supportkort är det mest prisvärda alternativet om du behöver hjälp 5 h eller mer per år.

  Supporkort!

  Kontakt

  formfranska AB, Århusgatan 235, 164 45 Kista
  +46 708 168855   Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.   Boka telefon/video-möte

  Innehar F-skatt.

    Kundportal