• Hem
  • Tjänster
  • Hemsidor

Hemsidor

Behöver du en hemsida, webbplats, intranät till ditt företag? Vi hjälper dig med strategi och webdesign och bygger en webbplats som arbetar åt dig. Din webbplats ska vara ett verktyg som hjälper ditt företag att uppnå målen.

Här kan du få hjälp med allt från design av en mindre hemsida till en större webbplats till ditt företag eller organisation! När den är klar kan du själv administrera hemsidan (lägga till och/eller ändra innehåll). Vi bygger din webbplats med ett CMS (Content Management System). Vi använder antingen Joomla eller Wordpress. Givetvis har hemsidan responsiv design (mobilanpassad).

Arbetsprocess & Planering

Artiklarna som beskriver arbetsprocessen eller planering av innehåll kan vara bra att starta med. Vi hjälper dig gärna med strategi och planering så att din webbplats fyller sin funktion på bästa sätt. Det är ju meningen att din webbplats ska hjälpa dig uppnå dina mål och därför är det viktigt med noggrann planering.

Support & utbildning med mera

Support, utbildning och hjälp med administration när du behöver. Vi erbjuder också regelbundna uppdateringar av alla programvaror och ser till att din webbplats alltid har bästa möjliga skydd mot intrång.

Nästa steg

Läs vidare om arbetsprocess här nedan ↓

Arbetsprocess

docxLadda ned vår webbplats-specifikation. Den kommer att fungera som ett initialt underlag

Här kan du läsa en beskrivning av arbetsprocessen..

Förutsättningar för ett bra samarbete
  • att vi mottagit erforderligt och korrekt material från er, tex bild- och/eller textmaterial (såvida inte framtagning av bild och copy ingår i offerten).
  • att ni tillhandahållit korrekt information som krävs för att utföra uppdraget
  • snabb feedback från er på korrigeringar/ändringar under arbetets gång
Leverans

Installation på server enligt ert önskemål (under förutsättning att tekniska krav för aktuell Joomlainstallation med eventuella extensions uppfylls). Vi rekommenderar Oderland Webbhotell.

Priser

Pris beror på uppdragets omfattning och vi kan ge er ett prisförslag/offert när vi fått en beskrivning från er.
Pris startar från 10 000 kr exkl moms.

Läs mer i artikeln "Vad kostar en skräddarsydd hemsida".


Vad tycker kunderna om formfranska?

Psykolog Erling Hansen AB, logotyp

  Anna och Formfranska har varit en ovärdelig hjälp för mig att ta fram både logotyp och hemsida som uttrycker mitt företags identitet på ett sätt jag är mycket nöjd med. Mina idéer från början var bitvis oklara, och där har Anna varit en aktiv samarbetspartner som givit mig vägledning som hjälpt mig som kund att utveckla mina idéer till en slutprodukt som verkligen funkar – innehållsmässigt, tekniskt och grafiskt. Kontakten med Anna är alltid bekymmersfri och sympatisk. Jag ger Anna och Formfranska mina allra varmaste rekommendationer! 

Erling Hansen, Psykolog Erling Hansen AB

Support

Här får du hjälp med din Joomla webbplats eller andra mindre uppdrag till rabatterat pris! Supportkort är det mest prisvärda alternativet om du behöver hjälp 5 h eller mer per år.

Supporkort!

Kontakt

formfranska AB, Århusgatan 235, 164 45 Kista
+46 708 168855   Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.   Boka telefon/video-möte

Innehar F-skatt.

  Kundportal

Copyright © 2007 - . All rights reserved unless otherwise stated.

We use cookies to give you the best online experience. By using our website you agree to our use of cookies in accordance with our Privacy policy.