Packaging

Produktens förpackning är det första som syns

Intrycket dina produkter och märken förmedlar kan vara avgörande. I begreppet packaging ingår även etiketter och bokomslag.

Med rätt grafisk formgivning kan du lyfta intrycket av ditt sortiment till en högre nivå. Du kan öka försäljningen och förbättra varumärkets image. Du kan skapa en form som ger förtroende eller uttrycker rätt image och därmed leder till köp. Pris för packaging design startar på 7 600 kr exkl moms.

  1. Vilken är produkten? I vilket sammanhang ska den synas? Vilken är målgruppen?
  2. Hur ska förpackningen se ut? Tryckeriet brukar ha en template (dieline) med specifikationer för design som måste följas. Det är viktigt att vi får kontakt med tryckeriet så att de kan tillhandahålla rätt dieline som vi sen använder när vi skapar artwork.
  3. Vi återkommer till dig med skiss/skisser tills vi kommer fram till ett val som vi går vidare med.
  4. Den utvalda skissen finslipas.
  5. Vi kan också hjälpa till med val av papper/media och administrerar även tryck (såvida du inte redan har en egen kontakt som du vill använda).

Grafisk Design 


Vad tycker kunderna om formfranska?

Psykolog Erling Hansen AB, logotyp

  Anna och Formfranska har varit en ovärdelig hjälp för mig att ta fram både logotyp och hemsida som uttrycker mitt företags identitet på ett sätt jag är mycket nöjd med. Mina idéer från början var bitvis oklara, och där har Anna varit en aktiv samarbetspartner som givit mig vägledning som hjälpt mig som kund att utveckla mina idéer till en slutprodukt som verkligen funkar – innehållsmässigt, tekniskt och grafiskt. Kontakten med Anna är alltid bekymmersfri och sympatisk. Jag ger Anna och Formfranska mina allra varmaste rekommendationer! 

Erling Hansen, Psykolog Erling Hansen AB

Support

Här får du hjälp med din Joomla webbplats eller andra mindre uppdrag till rabatterat pris! Supportkort är det mest prisvärda alternativet om du behöver hjälp 5 h eller mer per år.

Supporkort!

Kontakt

formfranska AB, Århusgatan 235, 164 45 Kista
+46 708 168855   Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.   Boka telefon/video-möte

Innehar F-skatt.

  Kundportal

Copyright © 2007 - . All rights reserved unless otherwise stated.

We use cookies to give you the best online experience. By using our website you agree to our use of cookies in accordance with our Privacy policy.