• Hem
 • Tjänster
 • Engagera

Engagera

Engagera besökare på din webbplats med interaktivt innehåll. Det får dom att stanna längre på din webbplats och inger förtroende som leder till konverteringar.

Engagera dina potentiella kunder med

 • Kalkylatorer

 • Quizzes

 • Utvärderingar

 • Rekommendationer

 • Opinionsmätningar

 • Giveaways

 • Formulär & enkäter

Värde ökar förtroende

I motsats till annonser ger interaktivt innehåll ett genuint värde till din potentiella kund. Det inger förtroende genom att direkt svara på vanliga (viktiga) frågor tidigt i köpcykeln.

Kunder som inte konverterar vid första besöket kommer åtminstone troligen att interagera med det interaktiva innehållet eftersom det känns mer riskfritt. Det blir ett naturligt steg på vägen till ökat förtroende och slutligen till konvertering.

Kund fyller i formulär
Vad kostar X?

Interaktivt innehåll lockar fler besökare

Det är naturligt viralt. De personaliserade svaren gör att man oftare delar den här typen av innehåll med andra.

Många människor söker till exempel på "Hur mycket kostar X?". Interaktivt innehåll som kalkylatorer och quiz erbjuder svar på den här typen av frågor vilket gör att de kommer att stiga i sökresultaten.

Quizzes & kalkylatorer engagerar och ökar konvertering

Interaktiva quizzes och kalkylatorer tillfredställer besökaren genom att direkt ge svar på frågor. Det gör det mer sannolikt att besökaren tycker det är värt att fylla i sitt namn och email-adress.

Konverteringar från interaktivt innehåll är högre än från en vanlig "landing page" eftersom besökaren får ett personaliserat resultat.

Vad kostar X?

Segmentering effektiviserar

Interaktivt innehåll kan hjälpa dig att få veta mer om din målgrupp, utöver namn och mail-adress. Innehållet utformas utifrån den typ av information som är viktigast för uppföljningen i din verksamhet.

Poängen är att du kan dela in målgruppen utifrån deras förutsättningar och behov så att du kan göra en effektivare och mer skräddarsydd uppföljning via integration med ditt system för nyhetsbrev eller CRM etc.

Få 20% rabatt

Vi använder Outgrow som plattform för att skapa interaktivt innehåll. Använd den här länken för att få 20% rabatt på valfri plan när du skaffar ditt konto hos Outgrow.

Hjälp med att skapa ditt interaktiva innehåll?

Vi hjälper dig gärna med att skapa ditt interaktiva innehåll. Kontakta oss så får du instruktioner att ge till Outgrow när du skapar ditt konto så att de kan lägga till en extra användare åt oss (utan extra kostnad).

Arbetsprocess

Kontakta oss och berätta vad du vill uppnå med ditt interaktiva innehåll.

 1. Berätta kort om din verksamhet.
 2. Vilken/vilka produkter/tjänster ditt interaktiva innehåll ska vara relaterat till?
 3. Vad vill du att besökaren ska göra?
 4. Har du redan idéer själv och/eller vill du bolla idéer?
Förutsättningar för ett bra samarbete
 • att vi mottagit erforderligt och korrekt material från er, tex bild- och/eller textmaterial (såvida inte framtagning av bild och copy ska inkluderas i vårt uppdrag).
 • att ni tillhandahållit korrekt information som krävs för att utföra uppdraget
 • snabb feedback från er på korrigeringar/ändringar under arbetets gång
Leverans

När ni anlitar oss för hjälp skapar vi ert interaktiva innehåll på plattformen Outgrow.

Vi levererar sen en kod (embed code) till er som ni klistrar in där ni vill ha innehållet på er webbplats. Alternativt kan vi hjälpa till att publicera innehållet på er webbplats.

Priser

Pris på ert abonnemang hos Outgrow beror på vilken plan ni väljer. Om ni använder vår länk via knappen här ovan får ni 20% rabatt.

När det gäller hjälp med att skapa ert interaktiva innehåll beror priset på uppdragets omfattning. Vi kan ge er ett prisförslag/offert när vi fått en beskrivning från er.


Vad tycker kunderna om formfranska?

Psykolog Erling Hansen AB, logotyp

  Anna och Formfranska har varit en ovärdelig hjälp för mig att ta fram både logotyp och hemsida som uttrycker mitt företags identitet på ett sätt jag är mycket nöjd med. Mina idéer från början var bitvis oklara, och där har Anna varit en aktiv samarbetspartner som givit mig vägledning som hjälpt mig som kund att utveckla mina idéer till en slutprodukt som verkligen funkar – innehållsmässigt, tekniskt och grafiskt. Kontakten med Anna är alltid bekymmersfri och sympatisk. Jag ger Anna och Formfranska mina allra varmaste rekommendationer! 

Erling Hansen, Psykolog Erling Hansen AB

Support

Här får du hjälp med din Joomla webbplats eller andra mindre uppdrag till rabatterat pris! Supportkort är det mest prisvärda alternativet om du behöver hjälp 5 h eller mer per år.

Supporkort!

Kontakt

formfranska AB, Århusgatan 235, 164 45 Kista
+46 708 168855   Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.   Boka telefon/video-möte

Innehar F-skatt.

  Kundportal

Copyright © 2007 - www.formfranska.com. All rights reserved unless otherwise stated.

We use cookies to give you the best online experience. By using our website you agree to our use of cookies in accordance with our Privacy policy.