• Start
  • Kontakt
  • Berätta om ditt projekt!

Vad kul att du är intresserad av samarbete!

Här kan du fylla i de uppgifter vi behöver för att kunna bedöma om vi kan hjälpa dig på ett bra sätt (alt. ge dig ett prisförslag för ditt projekt direkt). Om du kan ge oss detaljerad information är chansen större att att vi kan göra en korrekt debömning. Vi frågar efter budget eftersom man i de flesta fall kan välja att anpassa ett projekt efter budget (och eventuellt undvika missförstånd i ett tidigt skede).

Att fylla i formuläret här är inte bindande på något sätt. Vi ser fram emot möjligheten till ett framgångsrikt samarbete!

Gäller din förfrågan en hemsida kanske du har nytta av mallen för kravspecifikation (kan mailas till oss när den är ifylld). docxKravspecifikation för hemsida

Kontaktuppgifter
Vad är er budget för projektet?

Välj det belopp som stämmer in på planerad budget för projektet.

Berätta om ditt projekt!

Vad tycker kunderna om formfranska?

Perifrasen, logotyp

  Vi behövde hjälp med att göra om hemsidan och få en så enkel hantering av denna som möjligt. Fördelen med att vara kund hos formfranska är enkelheten och tydligheten. Jag uppskattar att Anna finns som support och bistår med hjälp då mina kunskaper inte räcker till. Tydligheten och enkelheten gör att hemsidan är lätt att läsa och därmed också leder till uppskattad förståelse. Jag kan helt fullt ut rekommendera formfranska då jag vet att man som kund kommer att bemötas med kunskap och professionalism samt ett trevligt bemötande.  

Hans Peterson, Förskolan Perifrasen, Husby

Support

Här får du hjälp med din Joomla webbplats eller andra mindre uppdrag till rabatterat pris! Supportkort är det mest prisvärda alternativet om du behöver hjälp 5 h eller mer per år.

Supporkort!

Kontakt

formfranska AB, Århusgatan 235, 164 45 Kista
+46 708 168855   Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.   Boka telefon/video-möte

Innehar F-skatt.

  Kundportal

Copyright © 2007 - . All rights reserved unless otherwise stated.

We use cookies to give you the best online experience. By using our website you agree to our use of cookies in accordance with our Privacy policy.