• Start
  • Kontakt
  • Berätta om ditt projekt!

Vad kul att du är intresserad av samarbete!

Här kan du fylla i de uppgifter vi behöver för att kunna bedöma om vi kan hjälpa dig på ett bra sätt (alt. ge dig ett prisförslag för ditt projekt direkt). Om du kan ge oss detaljerad information är chansen större att att vi kan göra en korrekt debömning. Vi frågar efter budget eftersom man i de flesta fall kan välja att anpassa ett projekt efter budget (och eventuellt undvika missförstånd i ett tidigt skede).

Att fylla i formuläret här är inte bindande på något sätt. Vi ser fram emot möjligheten till ett framgångsrikt samarbete!

Gäller din förfrågan en hemsida kanske du har nytta av mallen för kravspecifikation (kan mailas till oss när den är ifylld). docxKravspecifikation för hemsida

Kontaktuppgifter
Vad är er budget för projektet?

Välj det belopp som stämmer in på planerad budget för projektet.

Berätta om ditt projekt!

Vad tycker kunderna om formfranska?

Psykolog Erling Hansen AB, logotyp

  Anna och Formfranska har varit en ovärdelig hjälp för mig att ta fram både logotyp och hemsida som uttrycker mitt företags identitet på ett sätt jag är mycket nöjd med. Mina idéer från början var bitvis oklara, och där har Anna varit en aktiv samarbetspartner som givit mig vägledning som hjälpt mig som kund att utveckla mina idéer till en slutprodukt som verkligen funkar – innehållsmässigt, tekniskt och grafiskt. Kontakten med Anna är alltid bekymmersfri och sympatisk. Jag ger Anna och Formfranska mina allra varmaste rekommendationer! 

Erling Hansen, Psykolog Erling Hansen AB

Support

Här får du hjälp med din Joomla webbplats eller andra mindre uppdrag till rabatterat pris! Supportkort är det mest prisvärda alternativet om du behöver hjälp 5 h eller mer per år.

Supporkort!

Kontakt

formfranska AB, Århusgatan 235, 164 45 Kista
+46 708 168855   Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.   Boka telefon/video-möte

Innehar F-skatt.

  Kundportal

Copyright © 2007 - . All rights reserved unless otherwise stated.

We use cookies to give you the best online experience. By using our website you agree to our use of cookies in accordance with our Privacy policy.