• Start
  • Kontakt
  • Berätta om ditt projekt!

Vad kul att du är intresserad av samarbete!

Här kan du fylla i de uppgifter vi behöver för att kunna bedöma om vi kan hjälpa dig på ett bra sätt (alt. ge dig ett prisförslag för ditt projekt direkt). Om du kan ge oss detaljerad information är chansen större att att vi kan göra en korrekt debömning. Vi frågar efter budget eftersom man i de flesta fall kan välja att anpassa ett projekt efter budget (och eventuellt undvika missförstånd i ett tidigt skede).

Att fylla i formuläret här är inte bindande på något sätt. Vi ser fram emot möjligheten till ett framgångsrikt samarbete!

Gäller din förfrågan en hemsida kanske du har nytta av mallen för kravspecifikation (kan mailas till oss när den är ifylld). docxKravspecifikation för hemsida

Kontaktuppgifter
Vad är er budget för projektet?

Välj det belopp som stämmer in på planerad budget för projektet.

Berätta om ditt projekt!

Vad tycker kunderna om formfranska?

Magic Wonders, logotyp

  Jag hittade formfranska när jag behövde hjälp att göra en logga till mitt nya företag. Jag blev jättenöjd med både loggan och vårt samarbete, så efter det har jag även anlitat formfranska för annonser, säljblad och nu senast med min nya hemsida. Formfranska gör alltid ett snyggt jobb och jag uppskattar verkligen hur bra samarbetet flyter på. Trots att jag inte alltid är så bra på att förklara vad jag vill ha eller kan de tekniska termerna lyckas Anna förstå vad jag menar och leverera det resultat jag behöver och vill ha.
För mig som småföretagare är det mycket viktigt att kunna lita på dem jag anlitar och formfranska gör alltid jobbet snabbt, prisvärt och med bra kvalité. 

Vanja Persson, Magic Wonders, Hässelby

Support

Här får du hjälp med din Joomla webbplats eller andra mindre uppdrag till rabatterat pris! Supportkort är det mest prisvärda alternativet om du behöver hjälp 5 h eller mer per år.

Supporkort!

Kontakt

formfranska AB, Århusgatan 235, 164 45 Kista
+46 708 168855   Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.   Boka telefon/video-möte

Innehar F-skatt.

  Kundportal

Copyright © 2007 - . All rights reserved unless otherwise stated.

We use cookies to give you the best online experience. By using our website you agree to our use of cookies in accordance with our Privacy policy.