• Hem
  • Blog
  • Webbplats, hemsida till företag - ditt viktigaste verktyg

Webbplats, hemsida till företag - ditt viktigaste verktyg

Verktyg

Företagets webbplats kan vara det viktigaste verktyget för marknadsföring och andra viktiga funktioner. Hur arbetar din hemsida åt dig?

Webbplatsen är ditt digitala skyltfönster...

Dina potentiella kunder kan stöta på ditt varumärke via trycksaker, på sociala media eller via en Googlesökning etc, och om de är intresserade kommer de att söka sig till företagets hemsida för att få veta mer. Oavsett vilka andra kanaler du använder för din marknadsföring så är din webbplats knutpunkten och den plattform du har kontroll över. Det är alltså väldigt viktigt att företagets webbplats ger rätt intryck och är i linje med varumärkets identitet. Och din webbplats kan göra så mycket mer...

...och ditt viktigaste verktyg

Vad skulle din webbplats kunna göra åt dig? Här är några exempel:

  • lead generation
  • utbilda potentiella kunder om produkter/tjänster
  • sälja varor/tjänster (ehandel)
  • hjälpa till med client onboarding
  • ge svar på vanliga frågor (FAQ)
  • sätta förväntningar hos potentiella kunder (för att undvika missförstånd/besvikelse)
  • samla in data

Vilka funktioner i din verksamhet skulle din webbplats kunna utföra (eller underlätta)?

Läs mer om hur vi kan hjälpa dig från strategi och webbdesign till lansering och underhåll!

Hemsidor 

  • Skapad

Vad tycker kunderna om formfranska?

Magic Wonders, logotyp

  Jag hittade formfranska när jag behövde hjälp att göra en logga till mitt nya företag. Jag blev jättenöjd med både loggan och vårt samarbete, så efter det har jag även anlitat formfranska för annonser, säljblad och nu senast med min nya hemsida. Formfranska gör alltid ett snyggt jobb och jag uppskattar verkligen hur bra samarbetet flyter på. Trots att jag inte alltid är så bra på att förklara vad jag vill ha eller kan de tekniska termerna lyckas Anna förstå vad jag menar och leverera det resultat jag behöver och vill ha.
För mig som småföretagare är det mycket viktigt att kunna lita på dem jag anlitar och formfranska gör alltid jobbet snabbt, prisvärt och med bra kvalité. 

Vanja Persson, Magic Wonders, Hässelby

Support

Här får du hjälp med din Joomla webbplats eller andra mindre uppdrag till rabatterat pris! Supportkort är det mest prisvärda alternativet om du behöver hjälp 5 h eller mer per år.

Supporkort!

Kontakt

formfranska AB, Århusgatan 235, 164 45 Kista
+46 708 168855   Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.   Boka telefon/video-möte

Innehar F-skatt.

  Kundportal

Copyright © 2007 - . All rights reserved unless otherwise stated.

We use cookies to give you the best online experience. By using our website you agree to our use of cookies in accordance with our Privacy policy.