• Start
  • Blog
  • Uppgradera från Joomla! 2.5 till version 3.x

Uppgradera från Joomla! 2.5 till version 3.x

I december 2014 upphör stödet för Joomla 2.5.x. Dvs att den versionen inte längre kommer att uppgraderas och utvecklas kontinuerligt. Därför är det bra att börja planera för en uppgradering av din hemsida till Joomla 3.x under hösten.

Migrationen av hemsidor från Joomla 2.5.x till 3.x kommer att vara enklare och smidigare än den förra från Joomla 1.5 men vi hjälper dig givetvis om du önskar det.

När du har bytt till Joomla 3 kommer du att få tillgång till nya uppdateringar löpande eftersom den kommer att utvecklas under en lång tid. Joomla projektet kommer att stödja Joomla 3.x i 24 månader med underhållsuppdateringar innan det är dags för nästa större version igen.

Syftet med utvecklingen av Joomla är att ständigt förbättra och följa den teknik och funktion som ständigt går framåt på webben. Det kan handla om att förbättra sökordsoptimering, minska laddningstiden, förbättra och förfina användargränssnittet för administratörer osv, men det handlar naturligtvis också om maximal säkerhet mot intrång.

Vi hjälper dig gärna med migration från Joomla 2.5.x till Joomla 3!

Kontakta oss!

  • Skapad

Vad tycker kunderna om formfranska?

Guide i Psykologiska frågor, logotyp

  Sedan många år anlitar jag formfranska som skapat min logotyp och hemsida. Formfranska sköter min företagssida på Facebook samt månatlig bloggpublicering, bevakning och uppgradering av programvaran på min hemsida. formfranska föreslår även förbättringar på eget initiativ. Betalning sker bekvämt och till rabatterat pris via supportkort. Mina förbehållslösa rekommendationer!  

Maj-Britt Lindahl, Guide i Psykologiska frågor, Uppsala

Support

Här får du hjälp med din Joomla webbplats eller andra mindre uppdrag till rabatterat pris! Supportkort är det mest prisvärda alternativet om du behöver hjälp 5 h eller mer per år.

Supporkort!

formfranska AB: Hemsidor, Grafisk formgivning

formfranska AB, Århusgatan 235, 164 45 Kista
+46 708 168855   Maila!

Innehar F-skatt.
Ledamot i Joomlaföreningen Sverige

Copyright © 2007 - 2019 . All rights reserved unless otherwise stated.

We use cookies to give you the best online experience. By using our website you agree to our use of cookies in accordance with our Privacy policy.