• Hem
  • Blog
  • Stödet för Joomla v 2.5 upphör

Stödet för Joomla v 2.5 upphör

Det rekommenderas starkt att hålla sin webbplats med Joomla uppgraderad till senaste version.

Från och med 2014-12-31 upphör stödet för Joomla 2.5. Det innebär att denna version inte längre kommer säkerhetsuppdateringar och underhåll för denna version. För att undvika besvärliga situationer rekommenderar vi er som har en Joomla 2.5-version eller äldre att uppdatera till aktuell Joomla 3-version.

Läs mer om uppgradering av Joomla här.

Om du behöver hjälp går det bra att Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. eller fylla i information i formuläret här.

  • Skapad

Vad tycker kunderna om formfranska?

Psykolog Erling Hansen AB, logotyp

  Anna och Formfranska har varit en ovärdelig hjälp för mig att ta fram både logotyp och hemsida som uttrycker mitt företags identitet på ett sätt jag är mycket nöjd med. Mina idéer från början var bitvis oklara, och där har Anna varit en aktiv samarbetspartner som givit mig vägledning som hjälpt mig som kund att utveckla mina idéer till en slutprodukt som verkligen funkar – innehållsmässigt, tekniskt och grafiskt. Kontakten med Anna är alltid bekymmersfri och sympatisk. Jag ger Anna och Formfranska mina allra varmaste rekommendationer! 

Erling Hansen, Psykolog Erling Hansen AB

Support

Här får du hjälp med din Joomla webbplats eller andra mindre uppdrag till rabatterat pris! Supportkort är det mest prisvärda alternativet om du behöver hjälp 5 h eller mer per år.

Supporkort!

Kontakt

formfranska AB, Århusgatan 235, 164 45 Kista
+46 708 168855   Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.   Boka telefon/video-möte

Innehar F-skatt.

  Kundportal

Copyright © 2007 - . All rights reserved unless otherwise stated.

We use cookies to give you the best online experience. By using our website you agree to our use of cookies in accordance with our Privacy policy.