• Start
  • Blog
  • Stödet för Joomla v 2.5 upphör

Stödet för Joomla v 2.5 upphör

Det rekommenderas starkt att hålla sin webbplats med Joomla uppgraderad till senaste version.

Från och med 2014-12-31 upphör stödet för Joomla 2.5. Det innebär att denna version inte längre kommer säkerhetsuppdateringar och underhåll för denna version. För att undvika besvärliga situationer rekommenderar vi er som har en Joomla 2.5-version eller äldre att uppdatera till aktuell Joomla 3-version.

Läs mer om uppgradering av Joomla här.

Om du behöver hjälp går det bra att Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. eller fylla i information i formuläret här.

  • Skapad

Vad tycker kunderna om formfranska?

Perifrasen, logotyp

  Vi behövde hjälp med att göra om hemsidan och få en så enkel hantering av denna som möjligt. Fördelen med att vara kund hos formfranska är enkelheten och tydligheten. Jag uppskattar att Anna finns som support och bistår med hjälp då mina kunskaper inte räcker till. Tydligheten och enkelheten gör att hemsidan är lätt att läsa och därmed också leder till uppskattad förståelse. Jag kan helt fullt ut rekommendera formfranska då jag vet att man som kund kommer att bemötas med kunskap och professionalism samt ett trevligt bemötande.  

Hans Peterson, Förskolan Perifrasen, Husby

Support

Här får du hjälp med din Joomla webbplats eller andra mindre uppdrag till rabatterat pris! Supportkort är det mest prisvärda alternativet om du behöver hjälp 5 h eller mer per år.

Supporkort!

formfranska: Hemsidor, Grafisk formgivning

formfranska, Århusgatan 235, 164 45 Kista
08-41 00 11 56   Maila!

Innehar F-skatt.
Ledamot i Joomlaföreningen Sverige

Copyright © 2007 - 2019 . All rights reserved unless otherwise stated.

We use cookies to give you the best online experience. By using our website you agree to our use of cookies in accordance with our Privacy policy.