• Start
  • Blog
  • Stödet för Joomla v 2.5 upphör

Stödet för Joomla v 2.5 upphör

Det rekommenderas starkt att hålla sin webbplats med Joomla uppgraderad till senaste version.

Från och med 2014-12-31 upphör stödet för Joomla 2.5. Det innebär att denna version inte längre kommer säkerhetsuppdateringar och underhåll för denna version. För att undvika besvärliga situationer rekommenderar vi er som har en Joomla 2.5-version eller äldre att uppdatera till aktuell Joomla 3-version.

Läs mer om uppgradering av Joomla här.

Om du behöver hjälp går det bra att Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. eller fylla i information i formuläret här.

  • Skapad

Vad tycker kunderna om formfranska?

Magic Wonders, logotyp

  Jag hittade formfranska när jag behövde hjälp att göra en logga till mitt nya företag. Jag blev jättenöjd med både loggan och vårt samarbete, så efter det har jag även anlitat formfranska för annonser, säljblad och nu senast med min nya hemsida. Formfranska gör alltid ett snyggt jobb och jag uppskattar verkligen hur bra samarbetet flyter på. Trots att jag inte alltid är så bra på att förklara vad jag vill ha eller kan de tekniska termerna lyckas Anna förstå vad jag menar och leverera det resultat jag behöver och vill ha.
För mig som småföretagare är det mycket viktigt att kunna lita på dem jag anlitar och formfranska gör alltid jobbet snabbt, prisvärt och med bra kvalité. 

Vanja Persson, Magic Wonders, Hässelby

Support

Här får du hjälp med din Joomla webbplats eller andra mindre uppdrag till rabatterat pris! Supportkort är det mest prisvärda alternativet om du behöver hjälp 5 h eller mer per år.

Supporkort!

formfranska AB: Hemsidor, Grafisk formgivning

formfranska AB, Århusgatan 235, 164 45 Kista
+46 708 168855   Maila!

Innehar F-skatt.
Ledamot i Joomlaföreningen Sverige

Copyright © 2007 - . All rights reserved unless otherwise stated.

We use cookies to give you the best online experience. By using our website you agree to our use of cookies in accordance with our Privacy policy.