• Start
  • Blog
  • Skapa nytt innehåll: Joomla CMS

Skapa nytt innehåll: Joomla CMS

Tänk på följande När du skapar nytt innehåll i dina hemsidor:

För att innehåll ska bli synligt på dina hemsidor i Joomla måste det vara publicerat och knutet till en menylayout .

Om du skapat nya kategorier eller artiklar (som inte fanns då vi levererade din website) behöver dessa alltså vara kopplade till meny-rubriker (menu items) för att de ska synas.

Om du bara ändrar i befintliga artiklar eller lägger till nya artiklar eller kategorier till en en existerande meny i bloglayout behöver du inte tänka på detta.

Om du behöver göra större förändringar på din hemsida kan vi antingen lära dig att göra det själv eller utföra arbetet åt dig!

Hemsidor 

  • Skapad

Vad tycker kunderna om formfranska?

Magic Wonders, logotyp

  Jag hittade formfranska när jag behövde hjälp att göra en logga till mitt nya företag. Jag blev jättenöjd med både loggan och vårt samarbete, så efter det har jag även anlitat formfranska för annonser, säljblad och nu senast med min nya hemsida. Formfranska gör alltid ett snyggt jobb och jag uppskattar verkligen hur bra samarbetet flyter på. Trots att jag inte alltid är så bra på att förklara vad jag vill ha eller kan de tekniska termerna lyckas Anna förstå vad jag menar och leverera det resultat jag behöver och vill ha.
För mig som småföretagare är det mycket viktigt att kunna lita på dem jag anlitar och formfranska gör alltid jobbet snabbt, prisvärt och med bra kvalité. 

Vanja Persson, Magic Wonders, Hässelby

Support

Här får du hjälp med din Joomla webbplats eller andra mindre uppdrag till rabatterat pris! Supportkort är det mest prisvärda alternativet om du behöver hjälp 5 h eller mer per år.

Supporkort!

Kontakt

formfranska AB, Århusgatan 235, 164 45 Kista
+46 708 168855   Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.   Boka telefon/video-möte

Innehar F-skatt.

Copyright © 2007 - . All rights reserved unless otherwise stated.

We use cookies to give you the best online experience. By using our website you agree to our use of cookies in accordance with our Privacy policy.