• Start
  • Blog
  • Rutiner för löpande uppgraderingar av Joomla!

Rutiner för löpande uppgraderingar av Joomla!

Med anledning av den lilla "fnurran" som inträffade Söndagen, 2013-07-21 kommer våra rutiner kring uppgraderingar av Joomla! att förändras lite.

Tidigare har vi varit relativt snabba med att utföra uppgraderingar och det var vi även denna gång med att uppgradera till Joomla! v2.5.12.

Det visade sig dock några dagar senare att denna version av misstag "släppts till allmänheten" innan den var riktigt färdigtestad. Så fort det kom till vår kännedom reverserade vi uppgraderingen tillbaka till version 2.5.11 på de hemsidor som var berörda.

2013-07-26 kunde vi sen uppgradera alla hemsidor igen till version 2.5.13 som alltså ersatt den för tidigt släppta v2.5.12.

Här kan ni läsa artikeln som publicerades på Joomla Community Portal i samband med detta
community.joomla.org/blogs/leadership/update-on-2512-and-312-releases.html

Detta är naturligtvis inget som tillhör vanligheterna och har inte inträffat tidigare under de 5 år vi jobbat med Joomla! CMS. Men efter diskussioner med diverse kollegor och Joomla-experter har vi nu bestämt att vi kommer att vänta några dagar extra innan vi utför nya uppgraderingar som släpps. Detta för att undvika att historien upprepas igen.

Till er som har vårt Joomla! Supportkort

Ni som har vårt Joomla! Supportkort kan alltså vara fortsatt lugna. Om ni ser att det finns en nysläppt uppgradering som inte installerats på er hemsida så vet ni nu att vi kommer att utföra den, fast med lite större tidsmarginal än tidigare.

Ha en fortsatt härlig sommar!

  • Skapad

Vad tycker kunderna om formfranska?

Logotyp: Irnell psykologmottagning & konsult

  formfranska har utformat både min logotyp och min hemsida. Jag kan varmt rekommendera formfranska. Proffsigt, med kvalité och med träffsäkerhet för kundens behov och önskningar. 

Sofia Irnell, Irnell psykologmottagning & konsult

Support

Här får du hjälp med din Joomla webbplats eller andra mindre uppdrag till rabatterat pris! Supportkort är det mest prisvärda alternativet om du behöver hjälp 5 h eller mer per år.

Supporkort!

Kontakt

formfranska AB, Århusgatan 235, 164 45 Kista
+46 708 168855   Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.   Boka telefon/video-möte

Innehar F-skatt.

  Kundportal

Copyright © 2007 - . All rights reserved unless otherwise stated.

We use cookies to give you the best online experience. By using our website you agree to our use of cookies in accordance with our Privacy policy.