Joomla 3.4 är här!

Förra veckan kom äntligen Joomla version 3.4. Den nya versionen har utvecklats av Production Leadership Team (PLT) och över 130 utvecklare som arbetat hårt för att förbättra Joomla.

Det finns flera nya funktioner i Joomla som både gäller utvecklare och vanliga användare.
Läs gärna mer om Joomla 3.4 på Joomla.org

Om du redan har en Joomla 3-version kommer du att få ett uppdateringsmeddelande när du loggar in i din Joomla backend (gäller super users).

Om du har en äldre version av Joomla är det hög tid att migrera nu!
Kontakta formfranska om du behöver hjälp :-)

  • Skapad

Vad tycker kunderna om formfranska?

Magic Wonders, logotyp

  Jag hittade formfranska när jag behövde hjälp att göra en logga till mitt nya företag. Jag blev jättenöjd med både loggan och vårt samarbete, så efter det har jag även anlitat formfranska för annonser, säljblad och nu senast med min nya hemsida. Formfranska gör alltid ett snyggt jobb och jag uppskattar verkligen hur bra samarbetet flyter på. Trots att jag inte alltid är så bra på att förklara vad jag vill ha eller kan de tekniska termerna lyckas Anna förstå vad jag menar och leverera det resultat jag behöver och vill ha.
För mig som småföretagare är det mycket viktigt att kunna lita på dem jag anlitar och formfranska gör alltid jobbet snabbt, prisvärt och med bra kvalité. 

Vanja Persson, Magic Wonders, Hässelby

Support

Här får du hjälp med din Joomla webbplats eller andra mindre uppdrag till rabatterat pris! Supportkort är det mest prisvärda alternativet om du behöver hjälp 5 h eller mer per år.

Supporkort!

Kontakt

formfranska AB, Århusgatan 235, 164 45 Kista
+46 708 168855   Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.   Boka telefon/video-möte

Innehar F-skatt.

  Kundportal

Copyright © 2007 - . All rights reserved unless otherwise stated.

We use cookies to give you the best online experience. By using our website you agree to our use of cookies in accordance with our Privacy policy.