Joomla 3.4 graphic

Joomla 3.4 är här!

Förra veckan kom äntligen Joomla version 3.4. Den nya versionen har utvecklats av Production Leadership Team (PLT) och över 130 utvecklare som arbetat hårt för att förbättra Joomla.

Det finns flera nya funktioner i Joomla som både gäller utvecklare och vanliga användare.
Läs gärna mer om Joomla 3.4 på Joomla.org

Om du redan har en Joomla 3-version kommer du att få ett uppdateringsmeddelande när du loggar in i din Joomla backend (gäller super users).

Om du har en äldre version av Joomla är det hög tid att migrera nu!
Kontakta formfranska om du behöver hjälp :-)

  • Skapad

Vad tycker kunderna om formfranska?

Perifrasen, logotyp

  Vi behövde hjälp med att göra om hemsidan och få en så enkel hantering av denna som möjligt. Fördelen med att vara kund hos formfranska är enkelheten och tydligheten. Jag uppskattar att Anna finns som support och bistår med hjälp då mina kunskaper inte räcker till. Tydligheten och enkelheten gör att hemsidan är lätt att läsa och därmed också leder till uppskattad förståelse. Jag kan helt fullt ut rekommendera formfranska då jag vet att man som kund kommer att bemötas med kunskap och professionalism samt ett trevligt bemötande.  

Hans Peterson, Förskolan Perifrasen, Husby

Support

Här får du hjälp med din Joomla webbplats eller andra mindre uppdrag till rabatterat pris! Supportkort är det mest prisvärda alternativet om du behöver hjälp 5 h eller mer per år.

Supporkort!

formfranska: Hemsidor, Grafisk formgivning

formfranska, Århusgatan 235, 164 45 Kista
+46 708 168855   Maila!

Innehar F-skatt.
Ledamot i Joomlaföreningen Sverige

Copyright © 2007 - 2019 . All rights reserved unless otherwise stated.

We use cookies to give you the best online experience. By using our website you agree to our use of cookies in accordance with our Privacy policy.