• Start
  • Blog
  • Informera dina återförsäljare

Informera dina återförsäljare

Informera dina återförsäljare

Om du är grossist eller tillverkare som säljer dina varor via återförsäljare är det viktigt att ständigt hålla dem uppdaterade om ditt sortiment.

Om dina återförsäljare känner sig osäkra på dina produkter eller om de behöver leta efter information så är risken stor att de vänder sig någon annanstans.

Gör det enkelt för dina återförsäljare!

  • Håll information om aktuellt sortiment (kataloger) uppdaterad och tillgänglig både digitalt och analogt. Erbjud anpassad information till olika kundsegment.
  • Investera i professionella produktbilder! Bilder som inte håller hög kvalitet lockar varken gamla eller nya kunder.
  • Erbjud så detaljerad information om produkterna som möjligt och gör den tillgänglig i form av bilder, text, video, testresultat etc.
  • Planera kampanjer i god tid och lansera ett anpassat men enhetligt format för olika kanaler, både analoga och digitala.

Behöver du hjälp med grafisk design för informationsmaterial som tex sortimentfolder, annonser, kommunikation i sociala media eller liknande?

Kontakta oss och berätta om dina planer så att vi kan hjälpa till!

Kanske vill du också läsa Kampanj & Marknads­föring i flera kanaler

  • Skapad

Vad tycker kunderna om formfranska?

Magic Wonders, logotyp

  Jag hittade formfranska när jag behövde hjälp att göra en logga till mitt nya företag. Jag blev jättenöjd med både loggan och vårt samarbete, så efter det har jag även anlitat formfranska för annonser, säljblad och nu senast med min nya hemsida. Formfranska gör alltid ett snyggt jobb och jag uppskattar verkligen hur bra samarbetet flyter på. Trots att jag inte alltid är så bra på att förklara vad jag vill ha eller kan de tekniska termerna lyckas Anna förstå vad jag menar och leverera det resultat jag behöver och vill ha.
För mig som småföretagare är det mycket viktigt att kunna lita på dem jag anlitar och formfranska gör alltid jobbet snabbt, prisvärt och med bra kvalité. 

Vanja Persson, Magic Wonders, Hässelby

Support

Här får du hjälp med din Joomla webbplats eller andra mindre uppdrag till rabatterat pris! Supportkort är det mest prisvärda alternativet om du behöver hjälp 5 h eller mer per år.

Supporkort!

formfranska AB: Hemsidor, Grafisk formgivning

formfranska AB, Århusgatan 235, 164 45 Kista
+46 708 168855   Maila!

Innehar F-skatt.
Ledamot i Joomlaföreningen Sverige

Copyright © 2007 - . All rights reserved unless otherwise stated.

We use cookies to give you the best online experience. By using our website you agree to our use of cookies in accordance with our Privacy policy.