• Hem
  • Blog
  • Informera dina återförsäljare

Informera dina återförsäljare

Informera dina återförsäljare

Om du är grossist eller tillverkare som säljer dina varor via återförsäljare är det viktigt att ständigt hålla dem uppdaterade om ditt sortiment.

Om dina återförsäljare känner sig osäkra på dina produkter eller om de behöver leta efter information så är risken stor att de vänder sig någon annanstans.

Gör det enkelt för dina återförsäljare!

  • Håll information om aktuellt sortiment (kataloger) uppdaterad och tillgänglig både digitalt och analogt. Erbjud anpassad information till olika kundsegment.
  • Investera i professionella produktbilder! Bilder som inte håller hög kvalitet lockar varken gamla eller nya kunder.
  • Erbjud så detaljerad information om produkterna som möjligt och gör den tillgänglig i form av bilder, text, video, testresultat etc.
  • Planera kampanjer i god tid och lansera ett anpassat men enhetligt format för olika kanaler, både analoga och digitala.

Behöver du hjälp med grafisk design för informationsmaterial som tex sortimentfolder, annonser, kommunikation i sociala media eller liknande?

Kontakta oss och berätta om dina planer så att vi kan hjälpa till!

Kanske vill du också läsa Kampanj & Marknads­föring i flera kanaler

  • Skapad den .

Vad tycker kunderna om formfranska?

Perifrasen, logotyp

  Vi behövde hjälp med att göra om hemsidan och få en så enkel hantering av denna som möjligt. Fördelen med att vara kund hos formfranska är enkelheten och tydligheten. Jag uppskattar att Anna finns som support och bistår med hjälp då mina kunskaper inte räcker till. Tydligheten och enkelheten gör att hemsidan är lätt att läsa och därmed också leder till uppskattad förståelse. Jag kan helt fullt ut rekommendera formfranska då jag vet att man som kund kommer att bemötas med kunskap och professionalism samt ett trevligt bemötande.  

Hans Peterson, Förskolan Perifrasen, Husby

Support

Här får du hjälp med din Joomla! Hemsida eller andra mindre uppdrag till rabatterat pris! Supportkort är det mest prisvärda alternativet om du behöver hjälp 5 h eller mer per år.

Supporkort!

formfranska: Hemsidor, Grafisk formgivning

formfranska, Århusgatan 235, 164 45 Kista
08-41 00 11 56   Maila!

Innehar F-skatt.
Ledamot i Joomlaföreningen Sverige

Copyright © 2007 - 2018 . All rights reserved unless otherwise stated.

We use cookies to give you the best online experience. By using our website you agree to our use of cookies in accordance with our Privacy policy.