• Start
  • Blog
  • Informera dina återförsäljare

Informera dina återförsäljare

Informera dina återförsäljare

Om du är grossist eller tillverkare som säljer dina varor via återförsäljare är det viktigt att ständigt hålla dem uppdaterade om ditt sortiment.

Om dina återförsäljare känner sig osäkra på dina produkter eller om de behöver leta efter information så är risken stor att de vänder sig någon annanstans.

Gör det enkelt för dina återförsäljare!

  • Håll information om aktuellt sortiment (kataloger) uppdaterad och tillgänglig både digitalt och analogt. Erbjud anpassad information till olika kundsegment.
  • Investera i professionella produktbilder! Bilder som inte håller hög kvalitet lockar varken gamla eller nya kunder.
  • Erbjud så detaljerad information om produkterna som möjligt och gör den tillgänglig i form av bilder, text, video, testresultat etc.
  • Planera kampanjer i god tid och lansera ett anpassat men enhetligt format för olika kanaler, både analoga och digitala.

Behöver du hjälp med grafisk design för informationsmaterial som tex sortimentfolder, annonser, kommunikation i sociala media eller liknande?

Kontakta oss och berätta om dina planer så att vi kan hjälpa till!

Kanske vill du också läsa Kampanj & Marknads­föring i flera kanaler

  • Skapad

Vad tycker kunderna om formfranska?

Psykolog Erling Hansen AB, logotyp

  Anna och Formfranska har varit en ovärdelig hjälp för mig att ta fram både logotyp och hemsida som uttrycker mitt företags identitet på ett sätt jag är mycket nöjd med. Mina idéer från början var bitvis oklara, och där har Anna varit en aktiv samarbetspartner som givit mig vägledning som hjälpt mig som kund att utveckla mina idéer till en slutprodukt som verkligen funkar – innehållsmässigt, tekniskt och grafiskt. Kontakten med Anna är alltid bekymmersfri och sympatisk. Jag ger Anna och Formfranska mina allra varmaste rekommendationer! 

Erling Hansen, Psykolog Erling Hansen AB

Support

Här får du hjälp med din Joomla webbplats eller andra mindre uppdrag till rabatterat pris! Supportkort är det mest prisvärda alternativet om du behöver hjälp 5 h eller mer per år.

Supporkort!

formfranska: Hemsidor, Grafisk formgivning

formfranska, Århusgatan 235, 164 45 Kista
08-41 00 11 56   Maila!

Innehar F-skatt.
Ledamot i Joomlaföreningen Sverige

Copyright © 2007 - 2019 . All rights reserved unless otherwise stated.

We use cookies to give you the best online experience. By using our website you agree to our use of cookies in accordance with our Privacy policy.