Hemsida med Open Source

Vi bygger din hemsida eller webbplats med Joomla! som är ett Open Source CMS. Open Source (Öppen källkod) har många fördelar och här är några av dem:

  • Joomla! CMS är fritt och gratis att ladda ned
  • Även uppdateringar och nya versioner är kostnadsfria
  • Du blir inte låst vid din webbyrå (formfranska eller någon annan)
  • Du äger och kontrollerar din hemsida och kan närsomhelst flytta din den från ett webbhotell till ett annat
  • Joomla! är under ständig utveckling vilket innebär hög säkerhet och kompatibilitet med omgivningen
  • Tusentals utvecklare i hela världen arbetar med förbättringar och säkerhet och alla kan vara med och hjälpa varandra, påverka och utbyta synpunkter och idéer
  • Det finns massor med manualer och tutorials för Joomla! på nätet både i textform och på Youtube som alla kan ta del av gratis
  • Joomla! är flexibelt och skalbart och passar så väl det lilla företaget som större organisationer

Vi debiterar endast den arbetstid du anlitar oss för. Om du väljer att administrera din hemsida på egen hand efter det att vi byggt upp strukturen innebär det alltså att du inte har några andra löpande kostnader för hemsidan än möjligtvis ditt webbhotell. Men givetvis kan du också anlita oss för löpande administration och support om det passar dig bättre.

Läs mer om Joomla!

Här finns våra utvalda externa länkar relaterade till Joomla! CMS.

  • Skapad

Vad tycker kunderna om formfranska?

Perifrasen, logotyp

  Vi behövde hjälp med att göra om hemsidan och få en så enkel hantering av denna som möjligt. Fördelen med att vara kund hos formfranska är enkelheten och tydligheten. Jag uppskattar att Anna finns som support och bistår med hjälp då mina kunskaper inte räcker till. Tydligheten och enkelheten gör att hemsidan är lätt att läsa och därmed också leder till uppskattad förståelse. Jag kan helt fullt ut rekommendera formfranska då jag vet att man som kund kommer att bemötas med kunskap och professionalism samt ett trevligt bemötande.  

Hans Peterson, Förskolan Perifrasen, Husby

Support

Här får du hjälp med din Joomla webbplats eller andra mindre uppdrag till rabatterat pris! Supportkort är det mest prisvärda alternativet om du behöver hjälp 5 h eller mer per år.

Supporkort!

formfranska: Hemsidor, Grafisk formgivning

formfranska, Århusgatan 235, 164 45 Kista
+46 708 168855   Maila!

Innehar F-skatt.
Ledamot i Joomlaföreningen Sverige

Copyright © 2007 - 2019 . All rights reserved unless otherwise stated.

We use cookies to give you the best online experience. By using our website you agree to our use of cookies in accordance with our Privacy policy.