Hemsida med Open Source

Vi bygger din hemsida eller webbplats med Joomla! som är ett Open Source CMS. Open Source (Öppen källkod) har många fördelar och här är några av dem:

  • Joomla! CMS är fritt och gratis att ladda ned
  • Även uppdateringar och nya versioner är kostnadsfria
  • Du blir inte låst vid din webbyrå (formfranska eller någon annan)
  • Du äger och kontrollerar din hemsida och kan närsomhelst flytta din den från ett webbhotell till ett annat
  • Joomla! är under ständig utveckling vilket innebär hög säkerhet och kompatibilitet med omgivningen
  • Tusentals utvecklare i hela världen arbetar med förbättringar och säkerhet och alla kan vara med och hjälpa varandra, påverka och utbyta synpunkter och idéer
  • Det finns massor med manualer och tutorials för Joomla! på nätet både i textform och på Youtube som alla kan ta del av gratis
  • Joomla! är flexibelt och skalbart och passar så väl det lilla företaget som större organisationer

Vi debiterar endast den arbetstid du anlitar oss för. Om du väljer att administrera din hemsida på egen hand efter det att vi byggt upp strukturen innebär det alltså att du inte har några andra löpande kostnader för hemsidan än möjligtvis ditt webbhotell. Men givetvis kan du också anlita oss för löpande administration och support om det passar dig bättre.

  • Skapad

Vad tycker kunderna om formfranska?

Wise Woman logotyp och grafisk profil

  Anna har gjort logga och grafisk profil till mitt projekt Wise Woman. Hon har varit så professionell att ha att göra med. Tydlig och rak i sin kommunikation och ändå flexibel och tillmötesgående. Jag kan verkligen rekommendera henne! 

Jessica Odén Strand, AB Nykon-Nyberg Konsult

Support

Här får du hjälp med din Joomla webbplats eller andra mindre uppdrag till rabatterat pris! Supportkort är det mest prisvärda alternativet om du behöver hjälp 5 h eller mer per år.

Supporkort!

Kontakt

formfranska AB, Århusgatan 235, 164 45 Kista
+46 708 168855   Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.   Boka telefon/video-möte

Innehar F-skatt.

  Kundportal

Copyright © 2007 - . All rights reserved unless otherwise stated.

We use cookies to give you the best online experience. By using our website you agree to our use of cookies in accordance with our Privacy policy.