Guide, Ditt företag i bild

En guide till dig om vad du kan göra själv.

Guide, Ditt företag i bildOch hur du spar tid, pengar och undviker missförständ när du anlitar hjälp för att ta fram ditt marknadsförings­material.

Guiden är indelad i 2 huvudavsnitt.

Det första avsnittet innehåller information till dig som vill göra ditt marknadsförings­material själv.

Det andra avsnittet handlar om hur du bäst förbereder dig när du ska anlita en grafisk formgivare. I vissa delar av den här texten hänvisar jag till information som finns i det första avsnittet. Du kan alltså hoppa till det här avsnittet direkt om din plan är att anlita hjälp.

 

Guiden kommer till dig i Facebook Messenger.
När messenger öppnas - tryck bara på knappen för att starta konversationen.

Ladda ned guiden

  • Skapad

Vad tycker kunderna om formfranska?

Psykolog Erling Hansen AB, logotyp

  Anna och Formfranska har varit en ovärdelig hjälp för mig att ta fram både logotyp och hemsida som uttrycker mitt företags identitet på ett sätt jag är mycket nöjd med. Mina idéer från början var bitvis oklara, och där har Anna varit en aktiv samarbetspartner som givit mig vägledning som hjälpt mig som kund att utveckla mina idéer till en slutprodukt som verkligen funkar – innehållsmässigt, tekniskt och grafiskt. Kontakten med Anna är alltid bekymmersfri och sympatisk. Jag ger Anna och Formfranska mina allra varmaste rekommendationer! 

Erling Hansen, Psykolog Erling Hansen AB

Support

Här får du hjälp med din Joomla webbplats eller andra mindre uppdrag till rabatterat pris! Supportkort är det mest prisvärda alternativet om du behöver hjälp 5 h eller mer per år.

Supporkort!

formfranska: Hemsidor, Grafisk formgivning

formfranska, Århusgatan 235, 164 45 Kista
08-41 00 11 56   Maila!

Innehar F-skatt.
Ledamot i Joomlaföreningen Sverige

Copyright © 2007 - 2019 . All rights reserved unless otherwise stated.

We use cookies to give you the best online experience. By using our website you agree to our use of cookies in accordance with our Privacy policy.