• Hem
  • Blog
  • Fördelar med Joomla! CMS för hemsidor

Fördelar med Joomla! CMS för hemsidor

CMS betyder Content Management System = Publiceringsverktyg.

Kontrollpanel, Joomla!Några av fördelarna med att använda Joomla! för hemsidor är att det har öppen källkod och att grundinstallationen inte innebär några licenskostnader. Joomla! har en stor användarbas och det är ett kraftfullt verktyg som man som slutanvändare kan uppdatera själv utan programmeringskunskaper eller dyr och krånglig programvara. Det enda som behövs är internetuppkoppling och en vanlig webbläsare.

Joomla! är ett av världens mest använda publiceringsverktyg (CMS). I Europa är Joomla! det näst mest använda publiceringsverktyget för hemsidor (kommer 2:a efter bloggverktyget Wordpress).

Kontrollpanel, ny artikelAdministrera hemsidan själv

  • Många olika redaktörer kan administrera materialet på hemsidan.
  • Det går snabbt och effektivt att uppdatera innehållet på webbplatsen.
  • Endast webbläsare och internetuppkoppling behövs för administration/uppdatering av innehåll.
  • Ingen specialistkunskap inom HTML krävs.
  • Varje redaktör kan välja sitt eget språk i Joomla!’s interface för administration.

Gratis och fri

Licensen för grundinstallationen av Joomla! är kostnadsfri enligt GNU General Public License, http://www.gnu.org/licenses/licenses.html#GPL.

Flexibel och öppen lösning för hemsidor

Joomla! är baserat på öppen källkod (Open Source). Detta innebär för er att vilka utvecklare som helst kan se, modifiera och använda koden. Alltså kan helt skräddarsydda lösningar göras med Joomla! som grund.

Med Joomla får ni en plattform att växa i!

Joomla! är flexibelt, skalbart och integrerbart med andra system. Till Joomla! finns det över 9 000 extensions som kan ge ytterligare funktionalitet. Det finns idag flera hundratusen utvecklare runt om i världen som utvecklar extrafunktioner för Joomla!. Några få exempel på extensions är: Bildgalleri, Slideshow, Forum, Nyhetsbrev, Webbformulär, Kalender, Webshop med mera... Givetvis kan Joomla! även användas för intranät.

Inga bindande avtal eller abonnemang

Med Joomla! som publiceringssystem för hemsidan blir man leverantörsoberoende. Det finns ett stort antal utvecklare som arbetar med Joomla! och ännu fler som arbetar med PHP och MySQL som är byggstenarna i Joomla! Skulle man inte vara nöjd med vår service, kompetens etc behöver man alltså inte byta ut publiceringsverktyget. Det finns många utvecklare som kan ta över uppdraget och/eller vidareutveckla det.

Stabil grund för hemsidor

Joomla! är väl testad. Joomla! har en stor användarbas med fler än 30 miljoner nedladdningar runt omkring i världen med en stor aktiv community kring lösningen. Miljoner använder Joomla! varje dag för att publicera information på hemsidor.

Joomla! är säkert och stabilt. Det kommer regelbundet uppdateringar som ger ökad säkerhet, funktionalitet och stöd för nya tekniker.

Joomla! har funnits i många år och har en en långsiktig plan för hur systemet ska vidareutvecklas så att den hela tiden stödjer nya webbläsare och ny funktionalitet.
Se gärna www.joomla.org

Hemsidor 

  • Skapad

Vad tycker kunderna om formfranska?

Logotyp: Irnell psykologmottagning & konsult

  formfranska har utformat både min logotyp och min hemsida. Jag kan varmt rekommendera formfranska. Proffsigt, med kvalité och med träffsäkerhet för kundens behov och önskningar. 

Sofia Irnell, Irnell psykologmottagning & konsult

Support

Här får du hjälp med din Joomla webbplats eller andra mindre uppdrag till rabatterat pris! Supportkort är det mest prisvärda alternativet om du behöver hjälp 5 h eller mer per år.

Supporkort!

Kontakt

formfranska AB, Århusgatan 235, 164 45 Kista
+46 708 168855   Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.   Boka telefon/video-möte

Innehar F-skatt.

  Kundportal

Copyright © 2007 - . All rights reserved unless otherwise stated.

We use cookies to give you the best online experience. By using our website you agree to our use of cookies in accordance with our Privacy policy.