Bildstorlek för tryck

Kalkylera bildstorlek för tryck

Räkna enkelt ut vilken storlek din bildfil behöver ha för att bli bra i tryck!

Om bilden du ska använda för din trycksak inte har tillräckligt hög upplösning kommer bildkvaliteten i din trycksak att bli dålig. Det gör inget om bilden är för stor, men den får absolut inte vara för liten.

Du undviker enkelt att göra misstag genom att kontrollera att din bildfil räcker till för trycksaken du ska göra.

Du behöver bara veta måtten bilden ska ha i trycksaken. Lägg in siffrorna här i vår kalkylator (bredd x höjd i mm). Om du vill kan du också maila resultatet till dig själv.

 

  • Skapad

Vad tycker kunderna om formfranska?

Perifrasen, logotyp

  Vi behövde hjälp med att göra om hemsidan och få en så enkel hantering av denna som möjligt. Fördelen med att vara kund hos formfranska är enkelheten och tydligheten. Jag uppskattar att Anna finns som support och bistår med hjälp då mina kunskaper inte räcker till. Tydligheten och enkelheten gör att hemsidan är lätt att läsa och därmed också leder till uppskattad förståelse. Jag kan helt fullt ut rekommendera formfranska då jag vet att man som kund kommer att bemötas med kunskap och professionalism samt ett trevligt bemötande.  

Hans Peterson, Förskolan Perifrasen, Husby

Support

Här får du hjälp med din Joomla webbplats eller andra mindre uppdrag till rabatterat pris! Supportkort är det mest prisvärda alternativet om du behöver hjälp 5 h eller mer per år.

Supporkort!

Kontakt

formfranska AB, Århusgatan 235, 164 45 Kista
+46 708 168855   Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.   Boka telefon/video-möte

Innehar F-skatt.

  Kundportal

Copyright © 2007 - . All rights reserved unless otherwise stated.

We use cookies to give you the best online experience. By using our website you agree to our use of cookies in accordance with our Privacy policy.