Bildstorlek för tryck

Kalkylera bildstorlek för tryck

Räkna enkelt ut vilken storlek din bildfil behöver ha för att bli bra i tryck!

Om bilden du ska använda för din trycksak inte har tillräckligt hög upplösning kommer bildkvaliteten i din trycksak att bli dålig. Det gör inget om bilden är för stor, men den får absolut inte vara för liten.

Du undviker enkelt att göra misstag genom att kontrollera att din bildfil räcker till för trycksaken du ska göra.

Du behöver bara veta måtten bilden ska ha i trycksaken. Lägg in siffrorna här i vår kalkylator (bredd x höjd i mm). Om du vill kan du också maila resultatet till dig själv.

 

  • Skapad

Vad tycker kunderna om formfranska?

Magic Wonders, logotyp

  Jag hittade formfranska när jag behövde hjälp att göra en logga till mitt nya företag. Jag blev jättenöjd med både loggan och vårt samarbete, så efter det har jag även anlitat formfranska för annonser, säljblad och nu senast med min nya hemsida. Formfranska gör alltid ett snyggt jobb och jag uppskattar verkligen hur bra samarbetet flyter på. Trots att jag inte alltid är så bra på att förklara vad jag vill ha eller kan de tekniska termerna lyckas Anna förstå vad jag menar och leverera det resultat jag behöver och vill ha.
För mig som småföretagare är det mycket viktigt att kunna lita på dem jag anlitar och formfranska gör alltid jobbet snabbt, prisvärt och med bra kvalité. 

Vanja Persson, Magic Wonders, Hässelby

Support

Här får du hjälp med din Joomla webbplats eller andra mindre uppdrag till rabatterat pris! Supportkort är det mest prisvärda alternativet om du behöver hjälp 5 h eller mer per år.

Supporkort!

Kontakt

formfranska AB, Århusgatan 235, 164 45 Kista
+46 708 168855   Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.   Boka telefon/video-möte

Innehar F-skatt.

  Kundportal

Copyright © 2007 - www.formfranska.com. All rights reserved unless otherwise stated.

We use cookies to give you the best online experience. By using our website you agree to our use of cookies in accordance with our Privacy policy.